Şimdi Ara

Bill Gates servetinin tamamını hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Dünya'daki ultra zenginler arasında Afrika'yı tek umursayan kişi Bill Gates'dir. Afrika'da içme sularına karışan insan dışkısı atıklarına bağlı hastalıklardan yılda kaç çocuğun öldüğünden haberiniz var mı ya da bu sorunun çözümüne yönelik projelere destek sağlayan tek kişinin Bill Gates olduğundan?

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt

    Sonunda bilen birisi çıktı. Sevgiler hocam.

  • Gates sizin için ideal bir dünya kuracak, daha fazla güvenlik için kişisel hak ve özgürlüklerinizin önünü açıyor, biyometrik kimlikler gelecek, çipleneceksiniz(bir zamanlar inanmıyordunuz) tele ekranlardan yapılan teknik takip yöntemlerini ve vatandaşların sistem tarafından tam olarak tanınmasını, kurdukları evil corplar aracılığıyla bütün insanlığın kişisel verilerinin çine satılmasını, yıllarca sömürdükleri topraklara şimdi kurtarıcı gibi çöken ve kendi büyük sıfırlamasıyla birlikte her zamanki gibi kurtarıcı olarak kendini gösteren, insan emeği kan ter gözyaşı üzerinden ticaret savaşları yapan, güzel insanlar bunlar. Unutmayın. Zihinler işgal altındayken hiç bir toprak bağımsız değildir. Bunlar hep gözümüzün önünde oluyor ama arka planı görmek derin düşünmeyi gerektiriyor. bunu da unutmayın. karşılıksız para basan sistemde milyarderlerin rolünü arıyorsanız, insanları daha da aç ve sefil bıraktılar. bıraktılar da. Yıl 2022, bütün büyük felaketler gerçekleşti, gerçekleşiyor.





  • Bill Gates servetinin tamamını hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi
  • Afrika gibi yerlerdeki aç insanlara bağışlasa Dünyada aç insan kalmazdı. Hayır kurumu derler müdürlerin cebine gider

  • reşit olmayan kızlarla birlikte olduğu için boşanmamıştı bu azgın tekenin karısı. birde vakfa isim vermiş.

  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Sizin "nehir körlüğü" (river blindness) denilen illet hastalık hakkında bilginiz var mı? Nehir körlüğü ile kim savaşıyor hiç araştırdınız mı? Avrupa, Amerika ve Çin'de görülmediği için göz ardı edilen büyük hastalıklar var, bunlara "neglected diseases" deniyor. Bir araştırın bakalım bu göz ardı edilen hastalıklara karşı kim savaşıyor, en büyük adımları kim atıyor? En büyük yardımları kim yapıyor? Sürekli ekmek vererek Afrikalıya yardım edemezsiniz, Afrika'nın ayak bağı olan bu tip sorunları kalıcı olarak çözme yöntemi ile yardım edebilirsiniz. Sıtmaya karşı en büyük adım olan genetik çözümü kimin vakfı buldu ve başarıyla uyguladı? Hem de sizin ve diğer yorumdakiler gibileri laf etmesin diye ilk başta Afrika'da değil Brezilya'da, sonrasında Florida'da yani ABD'nin en önemli noktalarından birinde bu genetik çözümü uygulamaya koydu. Brezilya'da %99 oranında başarı ile sonuçlandı, Florida'daki ise devam ediyor. Siz araştırmayacağınız için bari başkaları faydalansın diye yazayım. Bu genetik oynama yeni doğan jenerasyonda sadece erkeklerin yaşayabilmesini ve dişilerin 1-2 kurtulan hariç ölmesini sağlıyor. Böylece 5-6 jenerasyon sonra sivrisinek nüfusu yok olmanın eşiğine geliyor. 10. jenerasyondan sonra artık bu değiştirilmiş gen işe yaramaz hale geliyor ve kalıcı hiçbir zararı olmuyor. Başka kim acaba sıtma illetine karşı bu şekilde savaşıyor? Sıtma da Afrika'nın en büyük illetlerinden biri, tamamen başarılı olduğu kanıtlandıktan sonra Afrika'da da uygulamaya konacak.

    Şimdi siz söyleyin bakalım, kulaktan dolma facebook bilgileri haricinde Bill Gates'in veya vakfının ne zararını gördünüz? Microsoft tekelciliği hariç :) Ya da daha da önemlisi, üstte bazılarını yazdığım gibi birçok adımı atarak Afrika'ya en büyük yardımı dokunan, belki de dolar milyarderleri içinde tek dişe dokunur yardımları yapan Bill Gates haricinde bir kişi daha gösterin bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Temmuz 2022; 21:25:19 >




  • DEVLET İÇERİSİNDE DEVLET: "DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ"
    1-Son günlerde Dünya genelinde yeni bir salgın hastalık olarak “Maymun Çiçeği Salgını”nın ortaya çıkması ve COVID-19 vak’alarında yaşanan artış ile birlikte +++https://twitter.com/yazparov/status/1546593416246689797

  • kraix kullanıcısına yanıt
    Vergiden kaçmak başka şey; kaçınmak başka.... ikisi farklı şeyler lütfen karıştırmayalım...

  • vergi vermemek için attığı takla

  • Şu adamı bile savunanlar var. Allah'ım fanboyluktan koru..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ihtiyarladı tabi baktı para diğer tarafa gitmiyor bari bağışlayayım dedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Yarı cahille uğraşmayın onların Fikri sabit Facebook onaylı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebriks

  • Dünyadaki bütün müslümanların toplamından daha fazla faydası olmuştur dünyaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluğumdan beri Bill Gates'e hayranlık duydum ve bu haberle tekrar hayran oldum. Tüm zenginler için harika bir örnek, sadece zengin değil gerçi tüm insanlık için harika bir örnek yaptığı yardımlar fakir yoksul insanlar için geliştirdiği projeler takdire şayen. Dünya'nım Bill Gates gibi bir örnek daha göreceğini sanmıyorum ama inşallah yanılırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seytanın destekcisi seytandan baskası olmaz bkz. :D


    Bu adamın 80'lerden beri dünyaya verdiği zararı kimse vermemiştir emin ol.

    Kafasına göre değil tabi ki de inancı doğrultusunda ve tasmasını tutanların sözleri doğrultusunda ilerliyor.

  • kraix kullanıcısına yanıt

    Ne zararı vermiş? Hadi açıkla. Ama kaynaklı olsun.

  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Bill Gates servetinin tamamını hayır kurumuna bağışlayacağını söylediwww.seyahatsagligi.gov.tr
    Seyahat Sağlığı - HaberDetayi
    https://www.seyahatsagligi.gov.tr/Site/HaberDetayi/2492



    Bill Gates'in vakfının Afrika'ya sağladığı çocuk aşılarından ötürü milyonlarca çocuk, çocuk felcine yakalandı ve bunu dünya sağlık örgütü de duyurdu. Bu sadece 1 tanesi ve Türkiye'de 80 lerde bundan muzdarip oldu.


    Dünya'ya hazırladıkları aşıların virüsünu yayıp yayıp sonra kalkıp aşı pazarlıyorlar. Sen ne bekliyorsun ki kalkıp kaynaklar işte bakın bu Bill Gates aşısı bunu duyuruyoruz mu diyecekler. Bunlar küçük insanlar mı. İnternete bile düşen şeyleri anında kaldırıp twitter vs gibi etkili mecralar da istedikleri hastagi trend yapan kimseler bunlar. Azıcık internette araştırman yeterli bundan arta kalan küçük de olsa bilgiler mevcut... Burada herkese ona kaynak buna kaynak yazmakla olmyor bu işler. Sadece Bill Gates'in açıklamalarını dinle 80 den bu yana az da beynin varsa anlarsın.


    Sizin gibiler ancak yazılı belgeli birşey gösterince inanırlar ve ondan dolayı sizin gibilere bu insanlar hep melek görünür.


    Teröre destek veren ülkeler silah yardımı yapan ülkeler için de hani belge der sizin gibiler mesela... O nedenle senin gibi birine kalkıp kaynakları tek tek tekrar bulup atmakla uğraşamam.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.