Şimdi Ara

Bilkent'te Kimya Okumak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkent gibi bir üniversitede tam burslu Kimya bölümü okumak fikri sizce nasıldır?

• Bu bölüm ve okulun bu bölümü hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?
  • Hocam Sizin kafa aşırı fazla çok fazla inanılmayacak şekilde limitsiz bir sonsuzluk gibi çok karışık, açtığınız konuları takip ediyorum bütün özel üniversiteler %50 burslu bilgisayar ve bilkent kimya...

İyisi mi siz işini bilen bir tercih danışmanı ile konuşun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu soruyu ve bazı soruları kendim için açmadığımı belirtmeme gerek olmadığını düşünüyordum fakat gerek varmış. Bu platformu kullanmayan bir arkadaşım için yazdım, yazmamı istedi.
  • Tabi ki gerek olacak, 3000 tane ..... üniversitesi ..... müh. nasıldır diye konunuz var hocam kusura bakmayın..

• Aynı ikilemde ben ODTÜ'yü seçmiştim ama Bilkent'te gayet güzeldir. Akademik kadrosu vs. güzel bir okul. Ama arkadaşının hedefine bağlı bu durum. Gerçekten kimya mı okumak istiyor yoksa puanı tuttuğu için mi yazmayı düşünüyor bu önemli bir husus. İyice düşünsün derim. Bir sorusu olursa bana ulaşabilirsiniz cevaplamaya çalışırım.
  • Giordano Bruno kullanıcısına yanıt
    Hocam kimya bölümünün iş imkanları nasıldır sizce ?

Ekşide o bölümü okuyanların neredeyse tamamı iş bulamadığını ve olumsuz düşüncelerini yazmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de aydinlatir misiniz?

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru hocam.. Dışarıdan birinin böyle düşünmesi normal
  • Giordano Bruno kullanıcısına yanıt
    Tam burslusuna puanı yettiği için ve Bilkent olduğu için düşünüyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Hocam kimya bölümünün iş imkanları nasıldır sizce ?

Ekşide o bölümü okuyanların neredeyse tamamı iş bulamadığını ve olumsuz düşüncelerini yazmış
    Hocam ekşide her bölüm için bu yorumları yapan bir sürü insan görebilirsiniz , çok ciddiye almamak lazım. Ancak günümüz Türkiye'sinde garanti iş bulabileceğiniz bir bölüm var mıdır ben bilmiyorum. Kimya bölümünün iş imkanları çok geniştir , şöyledir böyledir diyemem ancak bizim okuldan veya diğer iyi okullardan mezun olup iyi yerlerde çalışan kişiler biliyorum. Roketsan gibi savunma sanayi şirketlerinde çalışanlarda var , ilaç ya da boya şirketlerinde çalışanlarda var. Ben akademik olarak ilerlemeyi düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum şu anda.

• up
  • bilkent odtü ve boun gibi okullarda temel bilim okumak bence eğer diliniz iyiyse ve bölümünüzü severek ve başarı ile bitirirseniz çok mantıklı ve iyi bir hareket olur. ben geçen sene çok uzun düşünmüştüm bilkent matematik yazsam mı diye, en sonunda dedim ki asıl en çok istediğim bölümü yazayım. (makina, ytü)
  • merhaba hocam kafamda şu an kimya bölümü okumak var bilkent odtü ya da itü de sizce bu 3 üniversite bu bölümde nasıldır eğitimleri imkanları
  • mezunmezunmezun m kullanıcısına yanıt
    temel bilimse ve bilkent tutuyosa bilkent yaz. temel bilimde şu an bir numara gibi görünüyor geçen sene baya araştırma yapmıştım.
  • tutuyor hocam ama altına ne olur ne olmaz odtü ve itü yazasım var sizce bu diğer ikisi nasıldır
  • Merhaba, forumda soru sormak için hesap açmıştım. başka bir arkadaşın kimya ile ilgili sorusunu görünce arama yapmayım dedim, bu başlığı gördüm.

Bu sene sınavda 7 bin sıralamasını aldım ancak kimya olimpiyatlarından aldığım ek puan ile 5 bine düşecek.

Bilkent Kimya'da okuyacağım büyük ihtimalle. Sorularına cevap verebilecek kadar bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum.
  • Hocam sıralamanız kaç bende tercih olarak bilkent kimyayı tercih edeceğim. sıralama 43 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

temel bilimse ve bilkent tutuyosa bilkent yaz. temel bilimde şu an bir numara gibi görünüyor geçen sene baya araştırma yapmıştım.
    Hocam bilkent’te kimya düşünüyorum, ne gibi anlamda iyi dediniz? Bu dönemde yardıma çok ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.