< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 18 Ağustos 2023; 20:34:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
TKR'yi severim fakat ironi yapmamış. |
|
>oyle bisey olsa okul donem donem odeme alinca koyduğu fiyat farkindan dolayi isyan cikmazdi Ben bunu da anlamıyorum dolar bazında baktığında hep 9-12k bandında seyretmiş okul. Yok %250 zam diğer ağlamalar vs, hayır kurumu değil ki bu araştırma vs. için muhakkak para lazım okula. Ağlayacaklarsa ekonomiyi yönetenlere ağlasınlar. |
|
Mühendislik bölümlerinin ücretlisi de yatırım olduğu için yüksek puandan alıyor. Amer, Psikoloji vs burslusu ilk 1000'den de alsa ücretlisi yatırım olmadığı için 100k'dan falan alıyor. |
|
Zengin demedim durumu iyidir dedim. Ayrıca çocuk için 2 milyon harcayan adamın mal varlığı minimum 10-15 milyon vardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
alakası yok en yakın arkadaşımın anası babası memur kirada oturuyorlar çocuk bilkent'te ücretli mühendislik okuyor. |
|
Yani vardır evet, ama o 50000 euroyu bir kenara koyup onla borsada kriptoda yatırım yapmaktan çok daha iyi bir yatırım bilkente ücretli göndermek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 18 Ağustos 2023; 20:44:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Ağustos 2023; 20:44:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet bu kesinlikle doğru. Ama killing burssuzlari küçümser gibi konuşmuş. Zaten genel olarak da çok kibirli mesajlarını görüyorum eskiden böyle değildi. Bı tepki koymak istedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Ağustos 2023; 20:45:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1600 sıralama ile hacettepe cenk yazılır mı diye konu aç |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 18 Ağustos 2023; 20:47:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |