Bilkent Econ 44k Bilkent işletme 23 k ile almış geçen sene bu sene sizce ne olur ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kromozom473 -- 29 Haziran 2022; 11:40:4 > |
BİLKENT %50 İŞLETME VE EKONOMİ SIRALAMASI NE OLUR ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
up.
-
Valla millet artık hukuk,psikoloji yerine iibf ye yöneldi bu yüzdenn geçen seneye göre daha da düşük sıralamalara çekebilir
-
mümkün ama çok oynama olur mu pek fazla zannetmiyorum fiyat artışından dolayı
-
up.
-
econ 25k işletme 16k
-
Zamdan etkilenme ihtimali bence çok düşük etkilense bile biz anlayamayız zaten iktisat ve işletme şu an çok popüler ve ileriye gitceğimkesin zamlardan dolayı üç adım ileri gitceğine iki adım ileri gidebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8EF63375 -- 28 Haziran 2022; 20:58:21 > -
Çok fazla bir tahminde bulunmuşsun geçen sene sabancı %50 yönetim bilimlerinin fiyatı bu sene bilkentin %50 fiyatı ile aynıymış ve okul 28 k da kapatmış.Sabancının özelliği nerden girersen gir istediğin bölümü okuyabilmen (zaten sabancıya giren çoğu insan cs okumak için giriyor ) böyle bir fırsat veren okulda bile 28 k da aynı fiyatı kapatmışken ben bilkentin bu sene bu kadar yükseleceğini zannetmiyorum.Max econ 31 32 k işletme 19 18 k olur diyorum.Oda bu fiyata en iyi ihtimal.
-
up.
-
120k bizim 2021 2022 fiyatıdır. Gecen sene bizim %50 bilkent ücretlerine denk di bu sene de bizim %50 110k civari olur bilkent ucretliden 1 tık dusuk yani.
-sabancı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X