Şimdi Ara

Bilişim Teknolojileri Alanı hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

muhasebe
    lojistik
    büro yönetimi ve sekreterlik
    konaklama seyahat hizmetleri
    pazarlama perakende
    Bilişim teknolojileri ( Ağ işletmenliği , Web Programcılığı )

Lise geçiş taban puanım 251,260

1.Dönem ortalamam 61

mesleki ve teknik liselerde normal teknik liselerden farklı ne oluyor puanı çok mu yüksek 10.sınıflardan 12 tane sınıf var 2 si bilişim miş en çalışkanları alıyorlarmış kaçtır puanı çok ödev veriyorlarmı , birde iş bulma sıkıntısı felan varmı birde bu bölümü okuyup 4 yıllık üniversetede programcı felan olabilirmiyim

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Bilgisayara ilgin,merakın varsa oku.keyiflidir.kendini geliştirmeye bakar.

üniversite için 2 yıllık bilgisayar bölümlerine geçişler var.

iyi bir üniversitede okumak istiyorsan meslek lisesini bırak.düz liseye geç ve ders çalışmaya şimdiden başla.yoksa benim gibi pişman olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Pun -- 22 Şubat 2016; 11:17:06 >

yani bilgisayara ilgimden ziyade bilgisayar başı işleri daha çok severim.

Orijinalden alıntı: kmltkk

hiç yokmu ya mesleki ve teknikten bilişim okuyan

ben açıktan okuyorum
  • gerçekten bilişim yazılım işlerinde çalışacaksan oku bir sınıfta 30 kişi okuyor sadece 5 i bilişim sektöründe çalışıyor sende o kalan 25 kişi içinde olucaksan git diğer bölümler bilişimden daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ama en iyisine gitmeliyim yoksa yaşıcağım çok şey var etrafımdaki düz liselerin puanı çok meslekte olduğum içinde geçiş imkanım biraz daha zor . 230 puanlık bir ticaret meslek lisesindeyim . ve okul fırlamalarla dolu ve geçen gün bir bilgi öğrendim bizim okulda 1 tane bilişim sınıfı açıyorlarmış aynı zamanda puanı 80 eğer ki oraya gidersem benim okulda belalarım var onlarla aynı sınıfta olma olasılığım olmucak bile

onun dışında lojistiğe giderim maaşı çok az olan bir bölüm bilişim sektörüde zor ve pc den anlasan bile duymadığım terimlerin derslerini görmeye hazırım ancak muhasebe sınıfları hiç çekilmez.

Orijinalden alıntı: kmltkk

aynen ama en iyisine gitmeliyim yoksa yaşıcağım çok şey var etrafımdaki düz liselerin puanı çok meslekte olduğum içinde geçiş imkanım biraz daha zor . 230 puanlık bir ticaret meslek lisesindeyim . ve okul fırlamalarla dolu ve geçen gün bir bilgi öğrendim bizim okulda 1 tane bilişim sınıfı açıyorlarmış aynı zamanda puanı 80 eğer ki oraya gidersem benim okulda belalarım var onlarla aynı sınıfta olma olasılığım olmucak bile

onun dışında lojistiğe giderim maaşı çok az olan bir bölüm bilişim sektörüde zor ve pc den anlasan bile duymadığım terimlerin derslerini görmeye hazırım ancak muhasebe sınıfları hiç çekilmez.

doğrudur bilişim diğer bölümlerden daha yüksek puanlı olduğu için ortamın kötü olmaz bizim okulda motor bölümünde esrar eroin bıçaklama olayları dönerken bilişimde ortam olarak anadolu lisesinden farkı yoktu sadece kız bulunsada kıza benzemedikleri için çok cinsellik konuşulurdu filan ama ortam iyidir belalıların yüzünden gidiyorsan git ona birşey diyemem belki seversin meslek haline getirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• işte gitmek te ayrı bir dert çok çalışıyorum ama tutmuyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.