< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin87 -- 8 Kasım 2019; 5:50:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin87 -- 8 Kasım 2019; 5:50:24 > |
Oha oha ufak at genç adam
![]() Bunların hepsini bilmen olanaksız. Hepsinden biraz biraz biliyor olabilirsin ama üzerine çalışacak kadar bilmen şu yaşta imkansız. Nickten anladığım kadarıyla 32 yaşındasın. Temelini öğrenince bilmiş olmuyorsun. Bunlardan projelerin var mı ? Biliyorum demekle olmuyor üstüne proje geliştirmen gerek, elle tutulur bişeyler olması gerek ortada. Ona bakarsan iş başvurularına bak ülkenin %90'ı ingilizce biliyor. Seninkide o mantık olmuş biraz. Edit : Lan 21 yaşındaymış eleman kahkaha attım yemin ederim 32 olsa da kurtarmiyordu ama 21 olunca bastım kahkahayı. 21 yaşında bu dillerin hepsini biliyorsun vay be , uçabiliyor musun peki ? ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin87 -- 8 Kasım 2019; 5:33:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 8 Kasım 2019; 2:35:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|