Şimdi Ara

Bilişim Platformu - bilisimplatformu.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Bilişim Platformu -http://www.bilisimplatformu.com/

    Forum sayfası :http://www.bilisimplatformu.com/forum/index.php

    Merhaba arkadaşlar,

    Yeni açmış olduğumuz sitemizi sizlerle paylaşmak istedik. Bu imkanı bizlere sağlayan değerli yönetime teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bilişim Platformu, günümüz internet kullanıcılarını düşünerek kurulmuş bir platformdur. Sitemizin içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse; Sitemizde HijackThis incelemesi yapıyoruz. Nedir bu HijackThis ?

    Sistemine zararlı bulaşan veya sisteminde zararlı olduğunu düşenen arkadaşlar, istenilen raporlar doğrultusunda konusunu açıyor ve gerekli yönlendirmeleri kendilerine sunuyoruz. Hazırladağımız onlarca özel yönerge ile bu işlemleri yapıyoruz. Ve, bu işten tek kuruş para talep etmiyoruz. Tamamen gönüllük üzerine yapıyoruz. Ayrıca, HijackThis takımına katılmak isteyen üyelere ücretsiz eğitim veriyoruz. Bunun sonucunda sitemizde incelemelere başlayabiliyorlar.

    Sitemizde ayrıca; hazırlamış olduğumuz incelemeleri, yazılım kampanya haberlerini, GNU/Linux haberlerini ve incelemelerini, HijackThis Türkiye ekibinin çalışmalarını, ana sayfamızdaki gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ve daha bir çok gelişmeden haberdar olabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.