Şimdi Ara

Bilir kişilerden tavsiye.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyunda yeni sayılırım, az çok anlıyorum ve bu zamana kadar paketlerden çıkan üç beş rare kartla oynadım fakat düzgün desteler olmadığı için tam tat alamıyorum. Sizlerden isteğim elimde
    Bilir kişilerden tavsiye.
    Bilir kişilerden tavsiye.
    Bilir kişilerden tavsiye. Bu üç kart ve 2175 dust mevcut, slyvanasa son güncelleme de ne olduğunu anlayamadım. Güzel bi deste ile oynamak istiyorum bu imkanlarla neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şimdi tat alamıyorum derken ne kastettiğine göre değişir. Kaybettiğin, yüksek ranklara ulaşamadığın için mi tat alamıyorsun yoksa tam anlamıyla bitmiş bir desten olmadığı için mi?



    O üç kart gerçekten güzel legendaryler. Wild oynuyorsan deathrattle destelerine bakabilirsin. Sonuçta 2 legendarysi sende var. Naxxramasın craftlanabilir olması da işini çok kolaylaştırır.



    Priest oynuyorsan ek olarak nzoth ve quest

    Paladin oynuyorsan nzoth ve tirion

    Warlock oynuyorsan jaraxxus, nzoth, reno, kazakus ve bir ton epic gerekir.



    Ya da elindekilerin birkaçını parçalayıp aggro tarzı destelere yönelebilirsin. Hunter, pirate warrior...

    Rank kasarsın ama "tat alabileceğinin" garantisini veremem. Bence aşırı sıkıcı desteler.





    Sylvanasa olan da şu; rag ve sylvanas standarttaki diğer kartlara nazaran çok belirgin oldukları için 6 ve 8 drop olarak başka kart kullanılmıyordu. Bunlar da rag ve sylvanası wilde gönderdiler. Ayrıca umbra+sylvanas gibi komboları da oyun kırıcı buluyorlarmış. Sanki daha büyük dertlerimiz yokmuş gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle vakit ayırdığın için teşekkür ederim, dediğin gibi tam olarak bitmiş bir destem yok, imkanlarım kısıtlı buda çok fazla seçim yapamam demek ve çeşit bol olduğu için pişman olmayacağım bir deste seçimi yapıp oynamaktan tat almaktan söz ediyorum.



    Wild ya da standart ile ilgili çok bilgim yok şu durumda hâlâ oyunu öğrenmeye çalışıyorum, ne istediğimden çok sizin ne tavsiye ettiğinizi konuşabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart icin nzoth quest priest yapabilirsin oldukca pahali zevkli bi deste en kötü ihtimalle rakibi kanser ederek kaybediyor wild icin bi tavsiye veremem oynamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jmeister J kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın biraz geç oldu.

    Cidden o 3 legendary ile seçim yapması zor. Umbra ve sylvanas çok güzel legendaryler fakat destelerini tamamlamak için 2000den çok daha fazla dust gerekiyor. Diğer yandan 2000 dust ortalama bir midrange-face destesi yapmak için yeterli ama zevk alır mısınız bilmem. Yerinizde olsam bir süre daha biriktirir güzel bir nzoth destesi yapardım. Pahalı da olsa 2 legendarysi elinizde nasıl olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum ancak çok fazla beklemem gerekebilir nzoth destesini tamamlamak için. Bu durumda gerekirse umbrayi dustlayip eğlenceli deckler için kullanabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jmeister J kullanıcısına yanıt
    Durumun çok garip. Çıkanların hepsi kaliteli legendaryler ama oyunun en masraflı destelerinde yer buluyorlar. Karar senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuIminata -- 31 Mayıs 2017; 12:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standard oynayacam dersen bir secret mage yap seni yüksek ranklara çıkarır. wild oynayacam dersen sylvanası sakın bozma.
  • 1200 cost civarına güzel deck tavsiyeleri var heartstonep2w diye bir site var orda galiba profesyonel oyuncuların yaptıgı ucuz desteler oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.