Şimdi Ara

Bilim kurgu simülasyon oyunu Infinite Lagrange, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilim kurgu simülasyon oyunu Infinite Lagrange, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Netease Games Global'in yaptığı uzay simülasyonu oyunu Infinite Lagrange mobil cihazlar için çıkışını gerçekleştirdi.



    Ayrıca Bkz.Bulmaca macera oyunu Sixit, iOS ve Android için erken erişime açıldı



    Infinite Lagrange şu anda ülkemiz de dahil olmak üzere tüm Avrupa bölgesi için ücretsiz olarak erişime açıldı. Oyunun global çıkış tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Oyunun Free to Play olduğunu, yani oyun içi ödeme olduğunu hatırlatalım. 



    Oyunun mağaza sayfalarını, tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.





    Tanıtım Yazısı



    Devasa nakliye ağımız Lagrange Sistemi sayesinde Samanyolu'nun üçte birine yayıldık. Kendi yolunu çizmek ve Lagrange sistemini kontrol etmek isteyen farklı güçler çarpışıyor. Güçlerden birinin lideri olarak ortaya çıktığında kendini hem çeşitli zorlukların hem de çeşitli fırsatların ortasında bulacaksın. Filoların, bilinmeyen uzayın sabotajlara ve yalanlara gebe derinliklerine ilk adımları atacak. Bilinmeyenin ortasında müthiş işler başarmak için çabalayacak mısın yoksa güvenli yuvana geri mi döneceksin?



    Hiçlikten Sonsuzluğa

    Bakir galaksinin ortasında tüm varlığın küçük bir şehir ve iki fırkateynden ibaret. Madencilik, inşaat ve ticaret yaparak üssünü ve bölgeni genişlet, daha ileri gemi inşa teknolojileri geliştir ve galaksilerarası uzayda daha fazla yük taşı.



    Özelleştirilmiş Silah Sistemi

    Yaratıcı yönünü öne çıkarmak istersen tek tek her geminin silah sisteminde değişiklikler yapabilir ve bu sistemleri geliştirebilirsin. Filonun tam potansiyelini kullanabilmesi sana bağlı.



    Bilim kurgu simülasyon oyunu Infinite Lagrange, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı



    Sınırsız Gemi Kombinasyonları

    Spore Avcı Uçağı, Muhrip, Devasa Savaş Kruvazörü, Güneş Balinası Nakliye Gemisi... Geniş gemi ve uçak yelpazesi sayesinde, kıvrak zekânı kullanarak oluşturabileceğin filonun türü konusunda hiçbir sınırlama yok.



    Gerçekçi Devasa Uzay Savaşları

    Bir uzay savaşında iyi planlanmış bir pusu, düşman filosuna ağır hasarlar verebilir. Veya filonu yoğun güzergâhları korumakta kullanmayı seçebilirsin. Büyük bir savaş, yüzlerce mil çapında bir alanın hava trafiğine kapanmasına neden olabilir.



    Keşfedilmemiş Uzayın Derinliklerine Gir

    Samanyolu'nun ücra bir köşesinde, bilinen uzayın sınırlarının ötesinde kendi üssün ve hayata geçirecek fikirlerin olacak. Filonu her an her şeyin olabileceği karanlık bölgelere göndereceksin. Acaba yıldızlar dışında neler keşfedeceksin?



    Yıldızlararası Kuvvetlerle Etkileşim

    Evrenin farklı bölgelerinde farklı kuvvetler var. Gemilerini gönderip işbirliği yaparsın ve hedeflerine ulaşmalarına yardım ederek zenginleşebilirsin veya hava sahalarını ve bölgelerini işgal edebilirsin. Seni bekleyen sayısız bilinmeyen görev var. Seçim senin!



    Müttefiklere İhtiyacın Olacak

    Burası her gün yeni ortaklıkların doğup çatışmaların başladığı dinamik bir topluluk. Dünyanın her yerinden oyuncularla ittifaklar kur veya mevcut ittifaklara katıl. Bölgeni genişlet ve adını tüm galaksiye duyur. Diplomasiyle herkesin refahı için çabalayacağın veya istersen uzağında durabileceğin çetrefilli bir evrenin ortasında olacaksın.








    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/086456/neteases-sci-fi-space-sim-infinite-lagrange-is-now-out-in-europe-for-android-and-ios/



  • Homeworld'ü hatırlatıyor.

  • O game gibi mi sanki
  • Kurgu iyi ama çatışma sahneleri çok yapay görünüyor. En çok parayı veren oyunun en güçlüsü olur mantığıyla işleyecektir sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerek müzikleri, gerek oynanış ve komutları ile tamamen bir Homeworld kopyası.



  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Aynı yorumu yapmak için geldim. Birebir Homeworld....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.