Şimdi Ara

Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
7.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilim kurulu efsanesinin yeni filmi diye okudum :D

  • Evrenleri mi birleştirecekler yoksa bu tip nedirBilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi! 

    Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi!
  • keanu baba yanlış karakterle gelmiş. Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi! 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özger

    Kesinlikle sinemada izleyeceğim filmlerden. Sene 2003 gibi oyunu da çıkmıştı. 4 cd gibi bir şeydi ve benim pc için çok uçuktu. Neyse, şirinevlerde bir internet kafede şans eseri bilgisayara kurarlarken görmüştüm de ne heyecanlanmıştım vay beee diye. ))))))
    Çok zor çalışırdı ve zor biten bir yolculuk bölümüyle biterdi, en sonda yeşil kayan yazılar çıkardı...

    Filmden nasıl etkilenmişsek benim de içim kıpır kıpır oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Senaryo spoileri hiç okumadım, fikir yürütüyorum fotolara göre. Sanki bu sefer Keanu abimiz morheus rolüne bürünüp, matrix içinden morpheus'u çıkartacak.

  • heralde iki filmi birden çekince sakallarıda kesmemiş :)

  • Çok mu romantiğim bilmiyorum ama bazı şeylerin tadında bırakılması taraftarıyım. Ne güzel 3 seri yapılmış ve güzel bir finalle noktalanmış. Niye daha çok kazırsın ki bırak güzelliği ile kalsın.

  • John wick nedir yahu eski matrixten eser yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünya üzerinde bu filmi izlemeyen tek benim sanırım. ilk filmine 2003'den beri bölükbörçük tv'de denk geldiklerim sadece.

    izlemeye başlayayim bari. Zaten izlenmeye değer birşey yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidensa

    Çok mu romantiğim bilmiyorum ama bazı şeylerin tadında bırakılması taraftarıyım. Ne güzel 3 seri yapılmış ve güzel bir finalle noktalanmış. Niye daha çok kazırsın ki bırak güzelliği ile kalsın.

    Yeni moda süper kahraman filmlerindeki sarkastik denilen alaya alma türüne geçiş yapılmaz umarım (mesela Justice League), eski felsefik ışığıyla gelsin ne olur


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • o zaman ki hava olması için karakterlerin o zaman ki özelikleri olması lazım ki saç sakal bu şekildeyse eski heyecanı olmaz şimdiden söyliyim..örnek veriyorum john wick ide sakalsız saçsız çevirse olmaz niye çünkü biz öyle alıştık ilkine damat traşlı olması lazım matriks için :D

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Kimisi sevmez ama ben oyununu da çok severim defalarca oynamıştım.

  • Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi!Warner Bros. Picturesyoutube
    The Matrix Resurrections in theaters and on HBO Max December 22 #TheMatrixMovie ----------------- https://www.facebook.com/TheMatrixMovie/ https://twitter.com/TheMatrixMovie https://www.instagram.com/thematrixmovie/ ----------------- From visionary filmmaker Lana Wachowski comes “The Matrix Resurrections,” the long-awaited fourth film in the groundbreaking franchise that redefined a genre. The new film reunites original stars Keanu Reeves and Carrie-Anne Moss in the iconic roles they made famous, Neo and Trinity. The film also stars Yahya Abdul-Mateen II (the “Aquaman” franchise) Jessica Henwick (TV’s “Iron Fist,” “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”), Jonathan Groff (“Hamilton,” TV’s “Mindhunter”), Neil Patrick Harris (“Gone Girl”), Priyanka Chopra Jonas (TV’s “Quantico,”), Christina Ricci (TV’s “Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story,” “The Lizzie Borden Chronicles”), Telma Hopkins (TV’s “Dead to Me,”), Eréndira Ibarra (series “Sense8,” “Ingobernable”), Toby Onwumere (TV’s “Empire”), Max Riemelt (series “Sense8”), Brian J. Smith (series “Sense8,” “Treadstone”), and Jada Pinkett Smith (“Angel Has Fallen,” TV’s “Gotham”). Lana Wachowski directed from a screenplay by Wachowski & David Mitchell & Aleksander Hemon, based on characters created by The Wachowskis. The film was produced by Grant Hill, James McTeigue and Lana Wachowski. The executive producers were Garrett Grant, Terry Needham, Michael Salven, Jesse Ehrman and Bruce Berman. Wachowski’s creative team behind the scenes included “Sense8” collaborators: directors of photography Daniele Massaccesi and John Toll, production designers Hugh Bateup and Peter Walpole, editor Joseph Jett Sally, costume designer Lindsay Pugh, visual effects supervisor Dan Glass, and composers Johnny Klimek and Tom Tykwer. Warner Bros. Pictures Presents, In Association with Village Roadshow Pictures, In Association with Venus Castina Productions, “The Matrix Resurrections.” The film will be distributed by worldwide by Warner Bros. Pictures. It will be in theaters nationwide and on HBO Max via the Ad-Free plan on December 22, 2021; it will be available on HBO Max for 31 days from theatrical release.
    https://www.youtube.com/watch?v=9ix7TUGVYIo



    Hoop geldii

  • Vasat olacak gibi bir hali var, hayırlısı bakalım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _conscript_

    Vasat olacak gibi bir hali var, hayırlısı bakalım

    Şu sahneye bakın birde yeni filme bakın .Cloud Atlas'tan bile kötü gözüküyor bu ilk fragman


    Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi!Douglas Steven Lunayoutube
    The movie depicts a dystopian future in which reality as perceived by most humans is actually a simulated reality called "the Matrix", created by sentient machines to subdue the human population. Computer programmer "Neo" learns this truth and is drawn into a rebellion against the machines, which involves other people who have been freed from the "dream world". The Matrix is a 1999 American-Australian science fiction action film written and directed by The Wachowskis Brother's (both who are now women; transgender). More details: http://www.imdb.com/title/tt0133093/ . .
    https://www.youtube.com/watch?v=6T_Rj47nm0Q
  • Elemanı sakallı gören 15 ya$ ergenler yani köseler yine sakal kompleksine girip ağlamı$lar.. Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi!  Gerçi keanu da köse sayılır. adamda doğru düzgün sakal yok ama sakal bırakıyor.. Bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix 4'ten ilk görseller geldi! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 9 Eylül 2021; 17:17:18 >
  • Fragman aksiyon bakımından muazzam duruyor fakat matrix felsefesi hikayesi falan ne bilim gözümü korkuttu bu fragman umarım saf aksiyona dönmez şu güzelim yapım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir sinemalara gitmiyorum umarım güzel bir film olursa gidip izleyeceğim ilk film olucak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.