Şimdi Ara

Bilim kurgu dizisi Foundation'ın 3. sezon fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilim kurgu dizisi Foundation'ın 3. sezon fragmanı yayınlandı
    Isaac Asimov'un efsanevi bilim kurgu serisi Vakıf'tan uyarlanan Foundation, bu yaz 3. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Apple TV+'ın bugüne kadar hayata geçirdiği en dikkat çekici dizilerden olan Foundation'ın 3. sezonu, 11 Temmuz'da izleyici ile buluşacak.

Yayın tarihi iyiden iyiye yaklaşan 3. sezon için tanıtım çalışmalarına hız veren Apple, bugün yeni sezondan ilk uzun fragmanı paylaştı.

Foundation 3. Sezon, 11 Temmuz'da İzleyici ile Buluşacak

Foundation, galaksinin dev bir imparatorluk tarafından kontrol edildiği uzak bir gelecekte geçiyor. Verileri okuduğunda İmparatorluk'un çöküşe doğru gittiğini gören matematikçi Hari Seldon, insanlığın yaklaşan bu karanlıktan daha hızlı kurtulabilmesi için yeni medeniyetin temellerini oluşturacak Vakıf'ı kurmaya çalışıyor.

2. sezonun 152 yıl sonrasında geçen 3. sezonda, Hari Seldon ve genç yardımcısı Gaal Dornick'in kurduğu Vakıf ile giderek zayıflamakta olan İmparatorluk birlikte çalışmak zorunda kalacak. Bu iki eski düşmanı bir araya getiren ise 2. sezonun sonunda gördüğümüz savaş lordu The Mule olacak.

Ayrıca Bkz.The Last of Us'ın 3. sezonunda yaşanacak büyük değişim doğrulandı

Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann ve Rowena King'in önceki sezonlardaki rolleriyle geri döneceği 3. sezonda oyun kadrosuna Cherry Jones, Alexander Siddig, Troy Kotsur ve Pilou Asbæk de katılacak.

Kaynak:https://theplaylist.net/foundation-season-3-trailer-returns-july-11-apple-20250611/

• Senaryo,hikaye,oyunculuk,efektler vs harika bir seri kesinlikle tavsiye ederim...

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    Kaçırdığım bir dizi ilk bölümü izledim baya sardı , devam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • nerede izleriz bunu torrent mi?

• Kitabını okuyanlar için kötü, okumayanlar için güzel bir dizi. Kitabını okuduğum için bana güzel gelmedi. Konuyu saptırmışlar. Kitabı okumasaydım, güzel bir dizi diyebilirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.