Şimdi Ara

Bilgisayarla ilk tanıştığınızdaki acemilikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç birimiz anamızın karnından pc uzmanı olarak çıkmadık tabiki de hepimizin bi acemiliği olmuştur. sizinkiler ne peki?

benimki: İlk aldığımda diskte yer kaplıyo diye system32deki tüm açılmayan dosyaları silmiştim

How many eyes does Lord Bloodraven have?

A thousand and One Eye

İşgalciyi öldürüp savaşı bitiren büyük adam!
  • yazıcıoğlundaki cdcilerden aldığım oyunları kürekleyememek 2001 lerde falan tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Fans of heavy metal music have created their own subculture which encompasses more than just appreciation of the style of music. Fans affirm their membership in the subculture or scene by attending metal concerts, buying albums, in some cases growing their hair, and most recently, by contributing to metal websites
  • Yaklasik 300 tane ustuste bios password koymustum. Pc acilmiyodu dolayisiyla :) sifrede uzundu.. Win95 zamanlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Atatürkçü Düşünce Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IhsanDenizTR

Hiç birimiz anamızın karnından pc uzmanı olarak çıkmadık tabiki de hepimizin bi acemiliği olmuştur. sizinkiler ne peki?

benimki: İlk aldığımda diskte yer kaplıyo diye system32deki tüm açılmayan dosyaları silmiştim

Ben de pinball'ı vs ne kadar klasik oyun varsa silmeye çalışırdım.

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

yazıcıoğlundaki cdcilerden aldığım oyunları kürekleyememek 2001 lerde falan tabi

bunu bende yaşadım ya. gittim açılmıyor bu oyun dediydim, sonra eleman gitti crack nasıl yapılır yazılı bi kağıt getirdi o kadar çok kişi gelip sormuş demek ki adamlar kağıtlara çıktı almışlar onları dağıtıyorlardı birde roller coaster içindi bu dediğim zaten aldığım ek paketmiş gitmişken ana oyunuda almıştım. ulan yazıcıoğlu ne güzeldi be bi giderdik babamla dolan dolan sıkılmazdık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    playstationla ilk buluşmanız?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paintle resim yaparken bilgisayar donmuştu bozuldu sanıp bilgisayarcı cagırmıştım megersem reset atınca düzeliyomuş

Ama bizim sınıfta, Tak-Çalıştır CD'deki oyunları bilgisayara yüklemeyi başarabilen tek kişi de bendim.

Ayrıca bir arkadaşım bana MSN'den bir oyunun kısayolunu atmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yaşındayken evde yalnız başımaydım. Bir oyuncak dikkatimi çekmişti onunla oynamıştım biraz. Bilgisayara bakacak oldum. Bir baktım bir de ne göreyim bilgisayar ekranında kayan yıldızlar üsüme üstüme gelen şeyler var. Korkudan öylecene kaldım. Sonra dışarısının kapısını açarak dışarıda bekledim o sırada kapıda kapandı. Apartmanda öylecene beklemek zorunda kaldım annemi. Annem eve geldiginde bilgisayarın faresini sallayinca o canavarlar birden gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinebilirpan -- 10 Eylül 2012; 14:19:11 >
  • Pinball oynarken pc kitlenmişti.Korkudan elim ayağım titriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 10 Eylül 2012; 14:24:16 >
  • ilk bilgisayarım 99 yılında olmuştu ama hiç altından kalkamadığım bir şey hatırlamıyorum cidden, zaten bilgisayarı öğrenmemle üniversitenin bilgisayarlarına sızmıştım internet cafeden, sonra polis gelmişti odtü ye şikayet etmişler internet cafeyi. Her gittiğim internet cafedeki bilgisayarları çökertirdim yada resmimi windows logosu ile değiştirirdim. Kendi yazdığım internet browser ile bağlantı yapardım. Daha önceleri ise bir anım var sene 96 muhasebecide çalışıyorum, bilgisayarda dos mevcut, baya bir kurcalamıştım sonra bizim usta geldi disketi taktı çalıştıramadı baktım kasaya hızlıca vuruyor, gene virüs girmiş bilgisayara diye pat güm girişiyordu.
  • 99yılında almıstık ilk bilgisayarı. ekolay internet paketi almıştık günde 15er dk ekolaya girip haber bakar oyun oynardım kapatırdım fatura fazla gelecek diye. interneti ekolaydan ibaret sanardım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.