Şimdi Ara

Bilgisayarınızı Uzaktan Kapatma/Açma/Resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , bir arkadaşımın üretimi olan cihazı tanıtıyorum.
    Cihaz sayesinde, cep telefonunuzdan modemde port yönlendirme ile uzaktaki bilgisayarınızı, kapatabilir, açabilir veya resetleyebilirsiniz. Tanıtım video linki aşağıda... Ayrıca ekliyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=8p-twe0YJzY



  • cihaz yapmaya ne gerek var kablo ile internete bağladıktan sonra biostan wake on lan ayarlarını yapıp internetten 15-20dk lık bir araştırma ile gayette yapılabilecek bir sistem.

    videoyu izlemedim ama arkadaşınıza söyleyin bunlarla uğraşacağına fm transmitter/receiver yapsın gördüğüm kadarıyla yetenekli bir arkadaş istediği anten boyuyla 50 100mt ye kadar açıp kapatsın resetlesin. buda olmaz diyorsa eskiden nokia 3310larla sms üzerinden trigger yapılabiliyordu onu araştırsın 2 türlüde daha az masraflı olacağına eminim
  • modrizzt kullanıcısına yanıt
    Wake on Lan'in yetersiz kaldığı durumlar olabiliyor. Örneğin bir donma durumunda bilgisayar zaten açık olduğunda WakeOnLan işe yaramaz. Reset atmanız gerekebilir. Video yu izlemedim demişsiniz. İzlemeden nasıl yorum yazıyorsunuz anlamadım. Ayrıca uzaktan bilgisayarınızın açık mı yoksa kapalı mı olduğunu görebiliyorsunuz. Voltajlarını görebiliyorsunuz. Yani power supply ınız sağlıklı mı onu görebiliyorsunuz. Harddiskiniz çalışıyor mu onu görebiliyorsunuz. Biz kripto para madencileri için bunlar önemli. [link=kriptotr.com][/link] 'a bekleriz.
  • Merhaba,



    Cihazi ben tasarladim. Moddrizt bir noktada hakli sanki. Piyasada boyle bir cihaz olmadigi icin kendisi ne gibi biseyden bahsedildigini anlayamamis.

    baykanbelirdi 'nin Turkiye icin Turkce konusan ve anlasan herkes icin buyuk bir nimet olduguna inaniyorum. Kendisinin egitici bir cok makaleleri ve videolari bulunuyor.



    Bahsi gecen cihazi Wake On Lan ile kisaylamaya kalkarsak, teknik bakis acisindan uzaklasmis oluruz. Devenin altinda inek yavrusu aramaya benzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.