Şimdi Ara

Bilgisayarın Açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar, sorunu şöyle anlatayım;
    Ben bilgisayarda oyun oynarken abimin ayağı 3'lü prize takıldı ve bilgisayar aniden kapandı. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda fan eskisinden daha az ses çıkarıyor ve ekrana görüntü vermiyor. Eskiden açarken ekrana casper yazısı gelince 2 kere bip eder gibi ses çıkarıyordu, artık o ses de yok. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Muhtemel arızalar ne olabilir, bilgisayar tamircisine götürsem tahminen ne kadar ister?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bilgisayar masaüstü mü yoksa laptop mu?
  • Kasa ise power supply değiştirip deneyin. Notebook ise anakartı incelemek lazım.

• Masaüstü. Bir de şöyle bir şey var, bilgisayarı prize her takmamda şartel atıyor, daha önce idare ediyorduk böyle, prize takıp şartel attığında şarteli kaldırınca çalışıyordu. Başka şartele bağlı olan prize taktım bilgisayar yine açılmıyor. Bütçem kısıtlı, zaten ilerde bilgisayar almayı düşünüyoruz ama şimdilik bununla idare etmek istiyorum. Parça değişimi yapmak istemiyorum, muhtemel arızaları ve tutacağı tutarı öğrenmek istiyorum. :) Malum, daha önce Ram'i çıkarırken tutan parçayı kırdım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalconSN -- 12 Kasım 2017; 21:54:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.