Şimdi Ara

Bilgisayarımın Sistem Özellikleri Bunlar Sizce İyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Yaklaşık 2-3 ay Önce Bilgisayar aldım. Markası Casper Vatan Computer'den.
    Sadece Sistem Özelliklerimin NE kadar İyi olduğunu Öğrenmek ve Emin olmak için buraya Konu açıyorum.

Arkadaşlar Sistem Özelliklerim bunlar. Sizce İyimi ?
    Bilgisayar Yükledim oyunlar = GTA 4 - Battlefield 3 Bu iki oyunda Hiçbir sorun yaşamadım Battlefield 3 de Grafik Çok Güzeldi Hiçbir donma Yaşamadım Cam qibiydi.

LG G2
  • sistemin iyi güzel dostum
  • casper alınca, haliyle işlemcin iyi oluyor. ama maalesef gerisi kötü. ram 8 gb güzel ama extra kaliteli bi ram değil. anakart giriş seviyesi. psu güçlü ekran kartlarını kaldıracak kaliteden ve güçten uzak. işlemci soğutucusu son derece sıradan basit bi şey. kasa büyük ekran kartları için uygun değil. ekran kartı zaten hiç yok sayılır. ama sakın moralini bozma çünkü genelde bu tür kasalar satılıyor. HP olsun casper olsun genelde böyle olur. ancak bu işi bilen birisi kendi parçalarını toplasadı daha iyi bir kasa olurdu.
  • Sistemin her kısmı güzel ekran kartı hariç. Ekran kartını çok kısa vadeli olarak takmışlar. Daha sonradan garantisi bitince kendiniz iyi bir ekran kartı ekletebilirsiniz uygun bir tane bulursanız.

Ayrton Senna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Nasıl sizce ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı vasatın altı. İşlemci iyi ama Ramlerin 8 gb olmasına bakma muhtemelen garip bir markadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 10 Eylül 2012; 10:09:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.