Şimdi Ara

Bilgisayarımda Vrüs Oldugunu Düşünüyorum Program Ekle Kaldırdan Neleri Silebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarımda Son Zamanlarda Donma Yavaşlama Ve Video Gibi Şeyler İzlerken İnternet Donması İnternet Yavaşlamasını Sezdim Bende Program Ekle Veya Kaldırda Şüğhelendiğim Programları Aşşağıya Yazdım Yardım Edebilirmisiniz?

BurnInTest 6.0 Passmak Software

Version Checker for FunMoods

Save Share 1.74

sAAfe saVea

Bunlarda Program Dosyaları (x86) Daki Klasörler Win 7 de Binevi Program Files işte :D

Tor

Software Plate

Save Share

dumps

Coolsoft

Conduit

Lütfen Yorum Yazınız Her Yorumu Değerlendieceğim Yardım Edin

• quote:

Orijinalden alıntı: trsarman3

Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarımda Son Zamanlarda Donma Yavaşlama Ve Video Gibi Şeyler İzlerken İnternet Donması İnternet Yavaşlamasını Sezdim Bende Program Ekle Veya Kaldırda Şüğhelendiğim Programları Aşşağıya Yazdım Yardım Edebilirmisiniz?

BurnInTest 6.0 Passmak Software

Version Checker for FunMoods

Save Share 1.74

sAAfe saVea

Bunlarda Program Dosyaları (x86) Daki Klasörler Win 7 de Binevi Program Files işte :D

Tor

Software Plate

Save Share

dumps

Coolsoft

Conduit

Lütfen Yorum Yazınız Her Yorumu Değerlendieceğim Yardım Edin

arkadaşım şimdi virüs varsa programları silmekle geçmez varsa bi virüs programın tarat ondan sonra;

bu yazdığın programlar çok gerekli değilse silmen lazım programları tarihe göre sıraladığında çok yeni olanları
    eleyerek sil çok dosya indirme indirirsende tarat öyle kullan .ayrıca bu programlar sistem dosyası falan değil yani silirsen birşey olmaz ihtiyacın çok yoksa sil.

• Bence hepsini sil ayrıca ben virüsle yaşıyorum, virüs programı yavaşlatacağına virüs yavaşlatsın. Çok yavaşlayınca da format.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.