Şimdi Ara

Bilgisayarımda Sürücüler kısmında görünen Çinli Şey.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yüklediğim bir program sonucu bilgisayarımın sürücüler kısmına bir şey yapıştı. Silemiyorum kaldıramıyorum maalesef. Üstüne gelip sağ tık yaptığımda ise sadece "Aç" ve "Kısayol Oluştur" seçenekleri karşılıyor beni. Çince yazının anlamı "Bulut U disk" Yüklediğim program da Xiaomi Portable USB Wifi donanımının yazılımıydı. Yazılımı kaldırmama rağmen hala duruyor çinli sürücü. Bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok sevinirim.

     Bilgisayarımda Sürücüler kısmında görünen Çinli Şey.

    Düzenleme 1 : Regeditten Xiaomi hakkında ne varsa silip pcyi yeniden başlattığımda sürücünün iconu ve isminin kaybolduğunu gördüm ve sağ tık menüsüne sil seçeneğinin geldiğini farkettim. Sili seçip siliniyor fakat sürücü penceresini yenilediğimde tekrar geliyor. Bir türlü çözemedik


     Bilgisayarımda Sürücüler kısmında görünen Çinli Şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 25 Ocak 2016; 1:01:08 >







  • aynı yazılımı yeniden yüklemeye çalış yazılımın uninstall seçeneği gelirse kaldır.. diğer olarak yüklerken dikkat et programın arasında bu tip yazılımlar koyuyorlar olmadı geri yükleme yap ..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Ben de hata açıklamaya yazılımı kaldırdığımı yazmamışım. Ama değişen bir şey olmadı maalesef.
  • regeditten xiomi ile alakalı girdileri temizleyin.
    yada cclener tarzı bi yazılımla temizleme yapın
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dediklerinizi yaptım fakat bu sefer de ismi değişip sil seçeneği geldi ama silip pencereyi yenilediğimde tekrar geliyor :S ilk mesaja ss ekledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.