Şimdi Ara

Bilgisayarıma indirdiğim iphone uygulaması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim 1.1 gb lık bir iphone oyununu jailbreaklı iphonu 4 üme nasıl atacağım hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Dosya boyutu büyük olduğu için installous tan çekmek yerime bilgisayarıma indirmeyi tercih ettim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: metehan314

Arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim 1.1 gb lık bir iphone oyununu jailbreaklı iphonu 4 üme nasıl atacağım hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Dosya boyutu büyük olduğu için installous tan çekmek yerime bilgisayarıma indirmeyi tercih ettim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Iphone'u pcye bağladığınız zaman uygulamalar kısmına tıklayın.Uygulamalar sıralanınca telefonunuza atmak istediğiniz uygulamanın yanındaki kutucuğu işaretleyin ve eşzamanla seçeneğine tıklayın.Telefonunuza yüklenecektir.
    Sen Giderken Gözlerimin Dolduğunu Gördünmü..Yüregimin Paramparça Oldugunu Gördünmü..Sen Giderken Çiçeklerin Solduğunu Gördünmü..Ellerimin Saçlarımı Yoldugunu Gördünmü..Sen Giderken Baharmıydı Nergiste Çiçek Varmıydı..İki Nefes Alıp Vermek Yaşamak Bukarmıydı.

0ne G0D 0ne L0VE
    Anlatamda Dinle Bari Sevdiğim Yabani.Gönüldü Kondu Ne Yapam ki.Sonra Yol Aldı Kendi Gitti.Gitme Geriye Dön Unutma Adımı.Sana Karım Demiştim,Gitme Yakma Canımı,Gitme Alma Yarımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim 1.1 gb lık bir iphone oyununu jailbreaklı iphonu 4 üme nasıl atacağım hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Dosya boyutu büyük olduğu için installous tan çekmek yerime bilgisayarıma indirmeyi tercih ettim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Iphone'u pcye bağladığınız zaman uygulamalar kısmına tıklayın.Uygulamalar sıralanınca telefonunuza atmak istediğiniz uygulamanın yanındaki kutucuğu işaretleyin ve eşzamanla seçeneğine tıklayın.Telefonunuza yüklenecektir.

Uygulamar kısmına tıklayın derken itunes ile mi atacağım hocam oyunu ? Biraz daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim

• yasak

Orijinalden alıntı: kullanıcı adı kullanımda

yasak

nedir hocam yasak olan ?

quote:

yasak

nedir hocam yasak olan ?

crackli uygulama

quote:

quote:

yasak

nedir hocam yasak olan ?

crackli uygulama

Crackten bahsetmedimki dostum forumda jailbreak nasıl yapılabilceği anlatılıyor bu mu yasak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yasak

nedir hocam yasak olan ?

crackli uygulama

Crackten bahsetmedimki dostum forumda jailbreak nasıl yapılabilceği anlatılıyor bu mu yasak ?

jb yasak değil ama installous vs. yasak

• Neyse hocam ben forumu araştırmıştım böyle bir konu görememiştim demek ki yasak diyeymiş saolasın bu konuda uyardığın için bilmiyordum.Ama bence yararlancak kişiler olabilir durmalı konu diye düşünüyorum eğer ki uygun görmezlerse zaten silerler konuyu...

quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Uygulamar kısmına tıklayın derken itunes ile mi atacağım hocam oyunu ? Biraz daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim

Jb'li olduğunu okumamışım hocam normal olanı söyledim ben. Jb hakkında nasıl olucağını bilmiyorum.Bilen biri yardımcı olur heralde.
    Sen Giderken Gözlerimin Dolduğunu Gördünmü..Yüregimin Paramparça Oldugunu Gördünmü..Sen Giderken Çiçeklerin Solduğunu Gördünmü..Ellerimin Saçlarımı Yoldugunu Gördünmü..Sen Giderken Baharmıydı Nergiste Çiçek Varmıydı..İki Nefes Alıp Vermek Yaşamak Bukarmıydı.

0ne G0D 0ne L0VE
    Anlatamda Dinle Bari Sevdiğim Yabani.Gönüldü Kondu Ne Yapam ki.Sonra Yol Aldı Kendi Gitti.Gitme Geriye Dön Unutma Adımı.Sana Karım Demiştim,Gitme Yakma Canımı,Gitme Alma Yarımı

• iTools

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Exvision

iTools

bu itools u telefonamı yoksa bilgisayarmı indireceğiz hocam ne kadar kısa cevaplar yazıyorsunuz yahu

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

iTools

bu itools u telefonamı yoksa bilgisayarmı indireceğiz hocam ne kadar kısa cevaplar yazıyorsunuz yahu

Bilgisayara indireceksin zaten kullanmasi kolay. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itools falan karıştırmayın iphona cydiadan appsync yükleyin böyleye itunesden ,indirdiğiniz uygulamayı iphona yüklersiniz.İndirdiğiniz uygulamaya çift tıklayın zaten itunesle açılacaktır sonradan iphonu bağlayıp eşzamanla deyin yükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 7 Eylül 2012; 5:45:48 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.