Şimdi Ara

bilgisayarım yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• p4 2.00,64 mb ekran k.,256 ram,daha hızlı olması gereki diye düşünüyorum
  • disk birleşticini hiç çalıştırdın mı? eğer sisteminde virüs trojan tarzı şeyler yoksa bunları yap.
    -disk birleştirici
    -temp klasörünü boşalt
    -prefecth klasörünü boşalt
    -recent klasörünü boşalt
    -eğer d de sistem geri yüklemen açıksa onu boşalt ve kapat,sadece C de sistem geri yükleme açık olsun.
    bi kaç sistemi hızlandıramak için değiştirilen değer de var ama ya yanlış değerler atanırsa hatalar çıkabilir genede içerinden bi tnaesini vereyim ama iyi bir pc kullanıcısı değilsen deneme derim

-Hızı Arttırın
    Windows XP'nin yavaş çalıştığını düşünüyor ve hızlandırmak istiyor olabilirsiniz,
    işte size ilaç olacak bir ayar. Regedit\'e girip "HKEY_LOCAL_MACHI-
    NESYSTEMCurrentControlSetControlPriorityControl" anahtarına gidin, burada sağ
    tıklayıp "new > DWORD value" deyin isim olarak ta "IRQ8Priority" deyin, ve
    değerini "1" yapın.

gibi şeyler.. ama yukarda ilk 5 tanesini hiç yapmadysan sistemin bayağı hızlanacaktır. tekrar ediyorum şayet virüs,trojan vb yemediysen....

kolay gelsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

nasıl hız kazanırım

ya arkadaşlar bu tür sorunlarınızda sisteminiz nedir ne kullanıyorsunuz işletim sistemi ne gibi teknik bilgileri yazarsanız probleminize çözüm bulmada işimiz kolaylaşır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dguler0283

quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

nasıl hız kazanırım

ya arkadaşlar bu tür sorunlarınızda sisteminiz nedir ne kullanıyorsunuz işletim sistemi ne gibi teknik bilgileri yazarsanız probleminize çözüm bulmada işimiz kolaylaşır...

+1 adam direk soru soruyo senin bilgisayarın zaten yavaşsa biz nabam...
  • 256 ram dediğin nedir ki? Sistemine ram ekle. Bayağı bir hız kazanırsın...
  • regedit ayarları yap o/c yap
  • +256mb eklemek zorunlu gibi birşey. Bunun haricinde hızdaki düşüklükten kastın nedir? Oyunla mı ilgili? Hız aşırtma(o/c) yapabilirsin ama 64mb'lik bir kartta(64mb olduğundan değil. Modeli eskidir muhtemelen) ne kadar getirisi olur bilemem. Ucuz yollu bir yenileme düşünebilirsin.

Eğer genel olarak olması gerekenden düşük bir hız alıyorsan arkadaşların dediği gibi virüs, turuva vb. olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Şubat 2006 22:43:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.