Şimdi Ara

Bilgisayarım sorunsuz kuruldu ama ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyun icin topladigim canavar bilgisayar harika bir sekilde calisiyor fakat kuruldu kurulali ses alamiyorum.Bilgisayarci cagirdim denedi denedi olmadi simdi anakartta mi problem var acaba diyor kafami karistirdi.Ben de bu konulardan anlamiyorum ne yapmaliyim sizce ?

• Yukarı yardimci olun lutfen oyunlardan zevk alamiyorum
  • Anakartın cdsindeki driveri kurduğundan emin misin yada hoparlörün çalıştığından emin misin.
  • butun driverlar kurulu bu arada 2+1 , kulaklik ilede denendi ki diger bilgisayarlarda ses aldigim cihazlardan bile ses alamadim cok canimi sıkıyor bu durum
  • Pc sıfır ise yani garantisi varsa garantiye ver anakartdaki ses cipi bozuk olabilir. Yada yeniden format at bidaha dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Pc sıfır ise yani garantisi varsa garantiye ver anakartdaki ses cipi bozuk olabilir. Yada yeniden format at bidaha dene
    anakartın marka ve modeli nedir? ses sistemini/hoparlörü doğru yere taktığınızdan emin misiniz?
  • bilgisayar sıfır fakat toplama , direk olarak anakarti mi yollamaliyim yoksa kasayi mi ? ayrica karma sitelerden alindi mesela hdd ekran karti inventus , islemci anakart vatan gibi . Ama faturalari duruyor garanti belgeleri de kutuda.Bir kere garantiye gondermistim anakartta islemci soketin cipleri donmustu bu seferde gondericem ayrica tepkimi de belirtecegim.Bir mal satiyorlar kac tane ariza cikiyor

@IItwentysixII
    anakart asus z87-a ve evet eminim on ve arka girisler denendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grawl -- 25 Nisan 2014; 1:03:33 >
  • Şimdi anakartı versen onlar garantiye yollıcak 1 ay gelmicek en iyisi kasayı al vatana gotur anakartın garanti belgesiyle birlikte orda baksınlar. Olmadı garantiye verirsin.
  • Yasadigim yerde vatan yok artik bir gun goturmem lazim garanti bitmeden . Sagolun , baska fikirleri olanlar icin up
  • Dicegim şey biraz sacma olucak ama baska bir yerden alıp ses karti takma şansiniz var mi arkadaslariniz akrabalariniz falan?
  • Candance kullanıcısına yanıt
    etrafimdan alabilecegim biri yok ne yazik ki , ama sorunuku cozecek gibiyse paraya kiyar en iyisini alirim yeter ki cozulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

etrafimdan alabilecegim biri yok ne yazik ki , ama sorunuku cozecek gibiyse paraya kiyar en iyisini alirim yeter ki cozulsun

Yok bosuna para harcamayin sadece bir oneriydi .
  • anladim yinede sağolun

@bjk__murat hocam bu konudan anliyorsaniz yardimci olun lutfen
  • quote:

anladim yinede sağolun

hocam driverlar sorunsuz kuruluyor mu ?

anakartta sıkıntı olsa driveri kurmaz ses işaretinde çarpı olur direk.

şimdi bu durumlarda orda bulunmam lazım oluyor buradan biraz havada kalıyor

driveri kendi sitesinden indirdin dimi ?

birde windows değişikliği yap 7 kullanıyorsan 8 yada tam tersini dene ona göre driver yükle

Buyur kendi sitelerinden

WİN7 64 BİT İÇİN TIKLA

WİN 8 İÇİN TIKLA

WİN 8.1 İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Nisan 2014; 2:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

anladim yinede sağolun

hocam driverlar sorunsuz kuruluyor mu ?

anakartta sıkıntı olsa driveri kurmaz ses işaretinde çarpı olur direk.

şimdi bu durumlarda orda bulunmam lazım oluyor buradan biraz havada kalıyor

driveri kendi sitesinden indirdin dimi ?

birde windows değişikliği yap 7 kullanıyorsan 8 yada tam tersini dene ona göre driver yükle

Buyur kendi sitelerinden

WİN7 64 BİT İÇİN TIKLA

WİN 8 İÇİN TIKLA

WİN 8.1 İÇİN TIKLA

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle anakarttın üzerindeki ses yongası arızalıdır. Kasanın ön kulaklık çıkışından ses almaya çalışın küçük bir ihtimal olsada anakartın üzerindeki ses jak larında fabrikasyon hatası olabilir.

• Şu yabancı forumda aynı anakartta benzer problemi yaşayan biri konu açmış ingilizcesi iyi olan biri yardımcı olsun arkadaşa.
    http://forums.anandtech.com/showthread.php?p=35583981
  • sorunsuz kuruluyor ayrıca evet kendi sitesinden indirdim hocam win8 kullanmadım ama beğendiğim söylenemez o yüzden win 7 deyim ama pek ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
  • Sercan226 S kullanıcısına yanıt
    ön ve arka jaklar denendi ama problem çözülmedi
  • yukari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grawl

yukari
    o zaman yukarılık birşey kalmamış arkadaşların dediği gibi arızalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.