Şimdi Ara

Bilgisayarım Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bozuk diye 2-3 senedir kullanmadığım bir masaüstü bilgisayarım var. Özellikleri şu an kullandığım laptoptan daha iyi diye dur hele bi bakayım neydi bunun sıkıntısı bi formatliyim belki düzelir dedim. Açtım 1 saat civarı oyalandıktan sonra tam formata kalkışacaktım bi anda kapandı. Hatırladığım kadarıyla problemi de buydu. Mavi ekran vermiyor veya resetlemiyor direk pat diye kapanıyor. Kasaya dokundum tabii sıcak biraz ama öyle kapanacak şekilde cayır cayır da değil.
    2-3 yıl önce yakınlardaki bi bilgisayarcıya sormuştum ekran kartı bozulmuş yenisi lazım demişti fakat biraz laylaylom bir beyefendiydi çok işinin ehli durmuyodu ve de tamirden daha çok parça alıp satıyor gibiydi , ekran kartı da pahalı olduğu için güvenememiştim. 1-2 internetten kendim araştırmıştım net cevaplar bulamamakla birlikte sanki güç kutusunda sıkıntı olabilir tarzı bi fikre ulaştığımı hatırlıyorum.
    İçindeki parçaları tam hatırlamıyorum ama kasayı yıllar önce yine burdaki arkadaşlarla toplamıştık yani güç kutusunu sisteme yeterli olacak şekilde seçmişizdir ki zaten uzun süre sorunsuz devam etmişti.
    Bilgisayarı kullanmak istiyorum fakat hem virus dolayisiyla disari cikmak istemiyorum hem de basit bir şeyse tamirciye bir ton para vermek istemiyorum.
    Sizce sıkıntı nedir ?
    Olur da atabilirsem formatın faydası olur mu ?
    Ayarlamam gereken bir şey var mı ?
    Herhangi bir parça gerçekten bozuk olabilir mi ?
    Şimdi baktım birkaç yıl önce bir arkadaş benzer bir şey yaşayıp çözümü macunda bulmuş , aynı sorunu yaşıyor olabilir miyiz ?

    Biliyorum biraz uzun oldu fakat maksimum bilgi vermeye çalıştım. Lütfen yardımcı olun yeni bilgisayar alacak durumum yok maalesef şu sıralar. Bir de biraz basitçe bahsederseniz sevinirim , teknolojiye çok hakim değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm parçaları ve kabloları söküp temizleyin , mümkünse psunun çıkışlarını bir elektronikcide ölçturun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir arkadasinizdan deneme amacli odunc bir psu alma imkaniniz varsa alip deneyin. Sorun psu kaynakli gibi, cikis voltajlarinda bir sikinti olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.