Şimdi Ara

Bilgisayarım Çalındı! :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha dün bilgisayarim ön kapisi kilitli, balkon kapisi kilitsiz 1.kattaki kyk yurdundan şifreli valizin içinden çalındı. Vee bu ikinci hirsizlik, oncekinde 6-7 laptop gitmesine ragmen busefer sadece bizim odaya girmis.. Benim sorum böyle bir durumda zararı yurt ya da baska bisey karsilarmi? Bilgisayari 7ay once almistim. :/ Lutfen okuyan herkes bir fikir versin.. Çok ihtiyacım var.. Laptopum Herhangi bi sekilde izlenebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Soğuk su iç artık, bulunmaz o.

• Yavv soğuk su iç falan yazmayın boşuna bizde biliyoruz bulunmayacağını da.. Yok mu yapacak bir şeyler?? Kimse karşılamaz mı zararı? Bu arada marka ASUS..

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

Geçmiş olsun. Soğuk su iç artık, bulunmaz o.

aynı odaya tuzak kur. bozuk bi cep telefonu koy. bide gizli kamera. hırsızlar aynı yere bi daha girerler. çalanı görürsün. satmamışsa alırsın elinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakanTriver

Yavv soğuk su iç falan yazmayın boşuna bizde biliyoruz bulunmayacağını da.. Yok mu yapacak bir şeyler?? Kimse karşılamaz mı zararı? Bu arada marka ASUS..

Model

• X550CC-XO105H i7

• quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

aynı odaya tuzak kur. bozuk bi cep telefonu koy. bide gizli kamera. hırsızlar aynı yere bi daha girerler. çalanı görürsün. satmamışsa alırsın elinden

Tam tersi, amatörlerse bir daha asla girmezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun, boyle serefsizleri bulunca öldüresiye doveceksin. Yurttada bi kamera sistemi olmali bence koridorlarda ve dis binada. Oyle olunca yakalanma ihtimali yukselir

• ithal_et kullanıcısına yanıt
    Güzel söylüyorsunda ben öğrenciyim aga nasıl yapayım onu :/

• CakanTriver C kullanıcısına yanıt
    Şudur budur demiyorum ama aklıma yaşadığımız bişey geldi.. Bu yazacağım Gerçek bi olaydır...

Ankarada okuyan bir arkadaşım vardı, Birgün cep telefonu çalınıyor ve haliyle bulamam diye üzülüyor umudu da Yok yani bulurum diye.. 1-2 hafta sonra bi telefoncuya gidip yeni telefon almak istiyor bi de bakiyo ki ikinci el standında Kendi telefonu var.. Ulan diyo bu telefonun burda ne işi var falan araştırıyor, Polise gidip olayı anlatıyor tanıdık eş Dost falan muhabbetiyle telefoncuya geri dönüyorlar Telefonun onun olduğunu IMEIden, alındığı tarihten, faturadan falan kanıtlıyor.. Telefoncudan eşgal falan alınıyor kim getirdi kim sattı diye araştırıyorlar ve Telefonu çalan kişi dürüst düzgün bi çocuk dedikleri oda arkadaşı çıkıyo.. Çocuktan şikayetçi olmuyorlar ama sonra tabi ki çocuğun ne ağzı ne burnu ne de eli kolu sağlam kalmıyor tabi.. Ağzını burnunu dağıtıp bırakıyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş zaten supheleniyorum ondan suphemi dahada arttiriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Şudur budur demiyorum ama aklıma yaşadığımız bişey geldi.. Bu yazacağım Gerçek bi olaydır...

Ankarada okuyan bir arkadaşım vardı, Birgün cep telefonu çalınıyor ve haliyle bulamam diye üzülüyor umudu da Yok yani bulurum diye.. 1-2 hafta sonra bi telefoncuya gidip yeni telefon almak istiyor bi de bakiyo ki ikinci el standında Kendi telefonu var.. Ulan diyo bu telefonun burda ne işi var falan araştırıyor, Polise gidip olayı anlatıyor tanıdık eş Dost falan muhabbetiyle telefoncuya geri dönüyorlar Telefonun onun olduğunu IMEIden, alındığı tarihten, faturadan falan kanıtlıyor.. Telefoncudan eşgal falan alınıyor kim getirdi kim sattı diye araştırıyorlar ve Telefonu çalan kişi dürüst düzgün bi çocuk dedikleri oda arkadaşı çıkıyo.. Çocuktan şikayetçi olmuyorlar ama sonra tabi ki çocuğun ne ağzı ne burnu ne de eli kolu sağlam kalmıyor tabi.. Ağzını burnunu dağıtıp bırakıyorlar..
    Yazık olmuş birde ASUS en sevdiğim pc markası.

• Kıyafet dolabinin ustundeki sifreli valizin fermuarini kirip almis nasil oluyor arkadas..?

• quote:

Kıyafet dolabinin ustundeki sifreli valizin fermuarini kirip almis nasil oluyor arkadas..?
    yuh lan harbiden çalmak isteyen adam çalarmış. çok şükür bizim yurtta yok böyle şeyler. ALLAH yardımcın olsun. ama kamera sistemi vardır illa. kameralara bakın derim. sadece yurdun degil civarda kamera olunması muhtemel her yere bak. ve olası satılabilecek her yere bak. eger satılmamışsa gir tüm odaları tek tek ara.

• Laptop gitti ellere, vur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tauriel kullanıcısına yanıt
    Satilabilecek heryere bakacagim eyv. Ama odalari tek tek arayamam iste izin yok adam istese aratmaz odasini oyle bir sorun var.. Kameralara gelince güya türkiyenin en lüks yurtlarinda kaliyoruz bizim odayi goren en net kamera 500-600 m ilerde biyerde sadece agaclarin hareketlerini gorebiliyorsun.. Polisle gidip baktik hic bise gorunmuyor.. Bilen birisi varsa bana zararin karsilanabilirligini soyleyebilir mi? Yurtta kamera yok sadece kantinde!!

• quote:

Kıyafet dolabinin ustundeki sifreli valizin fermuarini kirip almis nasil oluyor arkadas..?

Oda arkadaşına dikkat et. Yurttan hırsızlık yapmaya çalışacak kadar amatör kimse kıyafet dolabının üstündeki valize bakmaz, baksa bile içinde değerli bir şey olduğunu düşünmez, düşünse bile kırıp açmak gibi fiziksel kanıt bırakabilecek riskli bir duruma girmek istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 17 Mayıs 2014; 12:03:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• CakanTriver C kullanıcısına yanıt
    meslektaş gardaşım dediğim gibi eğer satarsa işin çok kolay her türlü bulursun(kameralardan). sen git yurt müdürüne anlat durumu tüm odaları her türlü ararsın. ben bu yaz saglam bi pc almayı düşünüyorum. ve asla yanımdan ayırmıcam
  • Tauriel kullanıcısına yanıt
    Yok aga imkansiz ben farkediretmez direk mudure gittim zaten yurt odalarini kesinlikle arayamayiz izin gerekiyor falan dediler.. Satilirsa isimiz neden kolay?

• quote:

Yok aga imkansiz ben farkediretmez direk mudure gittim zaten yurt odalarini kesinlikle arayamayiz izin gerekiyor falan dediler.. Satilirsa isimiz neden kolay?
    Geçmiş olsun bi kaç ay önce benim sütudio dan evlilik amacı ile biriktirdiğim 5 tane burma bileziğim çalınmıştı nasıl bir his olduğunu biliyorum. Tavsiyeye gelince bulunduğunuz şehre x diyelim. X üniversitesi 2. el gurubu tarzında facebook ta ikinci el siteleri vardır.Birde sahibinden.com a girip arada sırada laptopunuzun marka modelini ve şehrinizin bilgilerini girip bakın. Acemi bi hırsız ise az da olsa şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 17 Mayıs 2014; 12:58:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.