Şimdi Ara

Bilgisayarım bir süre sonra kasmaya başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımı normal bir şekilde açıyorum. Ardından kablosuz internete bağlanıyorum. Youtube'dan birkaç müzik video falan izleyeyim diyorum. 15-20 dakika sonra video kasmaya başlıyor. Masaüstüne dönüp herhangi bir dosyaya girmeye çalışıyorum. Yavaş giriyor. Sadece internette gezinirken değil. Film dizi izlerken de belli bir süre sonra kasmaya başlıyor. Onun dışında internet kapalıyken ders notlarımı açıp çalışırken 2-3 saat geçse de kasmıyor. Yaklaşık 1,5 yıl önce termal macun değiştirdim. Yine değiştirme zamanı mı geldi acaba. Sorun ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anakart-ekran kartı-hafıza kartında bir sorun olmaz değil mi lütfen yardımcı olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-ağ kartı driverlerini güncelleyin 2-bir video açıp başka bi programla ekran kartı ve CPU sıcaklıklarına bakın bunlardan olabilir.(hwmonitor) bildiğim kadarı ile...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam antivirüsle virüs taraması yapın . Yoksa 360 Total Security indirip taratın . Çünkü internete bağlandığınız zaman virüs bilgisayara aşırı yükleme yapıp kastırabiliyor ve sonunda pc çöküyor genelde . Bu yüzden antivrüsle sağlam taramma yapın . Eğer bişey bulmadıysa CTRL + ALT + DELETE kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açıp işlemlerin ve RAM ın ne kadar kullanıldığını öğrenebilirsin .

    Mesela benim ram 4 gb . Virüs yada başka bir şey ramın 3.60 civarını kullanıyor . Geriye kalan ram miktarı 0.40 mb . Bunun çoğuda sistem işlemlerine gidiyor . Eee ? Size resmen 0.03 ram kalır ve pc kasar . Sizden ricam işlemler sekmesine girip işlemlerin fotoğrafını atar mısınız ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.