Şimdi Ara

Bilgisayarım BF 3'ü oynatır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,bilgisayarım BF3 multiplayer'ı sorunsuz bir şekilde oynatır mı acaba yardım edebilir misiniz ? Pentium Dual Core Cpu E6700 3.20 GHz, 4 GB Ram , 64 bit windows 7 Ekran kartım galiba paylaşımlı,Ati Radeon HD 5450 toplam kullanılır grafik belleği 2303 MB, ayrılmış video belleği 512 MB. Bilgisayarımda Warface oyunun düşük çözünürlükte rahat bir şekilde oynadım Cry Engine 3 ile yapılan bir oyun.Acaba BF3'ü multiplayer düşük ayarlarda oynayabilir miyim ? Konuyu nereye açacağımı bilmiyordum buraya açtım,umarım yanlış yere açmamışımdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: gFst

Merhaba,bilgisayarım BF3 multiplayer'ı sorunsuz bir şekilde oynatır mı acaba yardım edebilir misiniz ? Pentium Dual Core Cpu E6700 3.20 GHz, 4 GB Ram , 64 bit windows 7 Ekran kartım galiba paylaşımlı,Ati Radeon HD 5450 toplam kullanılır grafik belleği 2303 MB, ayrılmış video belleği 512 MB. Bilgisayarımda Warface oyunun düşük çözünürlükte rahat bir şekilde oynadım Cry Engine 3 ile yapılan bir oyun.Acaba BF3'ü multiplayer düşük ayarlarda oynayabilir miyim ? Konuyu nereye açacağımı bilmiyordum buraya açtım,umarım yanlış yere açmamışımdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Oynatmaz.
  • bütçen varsa 5770-5750 alabilirsin.çok daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

bütçen varsa 5770-5750 alabilirsin.çok daha iyi olur

his hd 5770 iceq al bu işlemci en uygun ekran kartı bu

Biz Avrupa'da başarılı olmak için kurulmuş bir takımız.

• hyr oynatmaz.aynı ekran kartı elimde mevcut.eski bilgisayarımın.sırf denemk için taktım pcye açtım bf3 ü.oyunu sadece açyı gerisini yapamadı.fps 4 - 5 di galiba

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

hyr oynatmaz.aynı ekran kartı elimde mevcut.eski bilgisayarımın.sırf denemk için taktım pcye açtım bf3 ü.oyunu sadece açyı gerisini yapamadı.fps 4 - 5 di galiba

Ultrada açarsan o değerleri verir ama low detail sıfır anti aliasing düşük cözunurluk oynatır.

zaten ben kartı denemek için takmıştım.hd 6850 ile ultrada oynuyodum.meraktan taktım medium a aldım takım kartı.hadi geçtim 3 ü 5i
    10 fps anca veriyodu.belki biraz oynasaydım ayarlarla oynanabilicek düzeye gelirdi ama.ekranda adamları karınca gibi görüceksem counter strike oynarım daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFst

Merhaba,bilgisayarım BF3 multiplayer'ı sorunsuz bir şekilde oynatır mı acaba yardım edebilir misiniz ? Pentium Dual Core Cpu E6700 3.20 GHz, 4 GB Ram , 64 bit windows 7 Ekran kartım galiba paylaşımlı,Ati Radeon HD 5450 toplam kullanılır grafik belleği 2303 MB, ayrılmış video belleği 512 MB. Bilgisayarımda Warface oyunun düşük çözünürlükte rahat bir şekilde oynadım Cry Engine 3 ile yapılan bir oyun.Acaba BF3'ü multiplayer düşük ayarlarda oynayabilir miyim ? Konuyu nereye açacağımı bilmiyordum buraya açtım,umarım yanlış yere açmamışımdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ulllllltra düşükte oynarsın hafif ağır çekim efektiyle
    Amd Phenom x4 965 3.4@4.1 Ghz | Msi Hd 7850 Tf3 Oc 900@1050 Mhz| Gigabyte 870A-UD3 | Lg Led Ips 21.5 İnç Full hd Monitör | Seagate Barracuda 1 TB St1000dm003 Harddisk| Akasa Venom İşlemci Soğutucusu | Akasa Venom Toxic | High Power 750w 80+

• En dusuk cozunurlukte ve ayarlarda oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• *Windowsta ki gereksiz hizmetlere kapat.
    *Auslogics Boost programıyla bilgisayarı baştan aşağa temizle, diskleri birleştir + iyileştir.
    *Regclean Pro programı ile regediti birleştir.
    *Üstünden Ccleaner programıyla geç.

Kaybedeceğin bir şey yok bunları dene.

İmkanın varsa ikinci elden Core2Quad al yanınada 6770 gibi bi ekran kartı koy.Rahat oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.