Şimdi Ara

Bilgisayarım ara ara takılıyor !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günlerdir haftalardır araştırıyorum ama bilgisayarım genelde oyunlarda olmak üzere takılıyor ekran 10 saniyeden 1-2 dakikaya kadar takılıyor ve sonra ya kendine geliyor yada pc kendini baştan başlatıyor. Bilgisayarımın özellikleri iyi 8gb ram - amd r7 420 4gb ekran kartı - i7 2.8 ghz işlemci ... Ne gibi bir sorun var yardım ederseniz



  • Bilgisayarınıza öncelikle ram ve hdd testi yapın. Herhangi bir problem olup olmadığını kontrol edin. Sorun yoksa CPU'yunuzun ısınıp ısınmadığını kontrol edin. PC'nin fanının çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

    Yazılımsal olarakta windows'unuzu ve driverlarınızı güncel tutmayı ihmal etmeyin.
  • Kasa temizliği yapın ram'leri, ekran kartını ve cpu'yu sökün, PSU kablolarınıda söküp her bir parçanın soketlere giren kısımlarını normal kurşun kalem silgisi ile hafifçe temizleyin parçaları taktığınız soketleri değiştirin ve windows güncellemenizi yapın. Bende aynı sorun vardı böyle çözmüştüm.
  • Arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmışlar ben ek düşeyim;



    Bu problemin benzeri yıllar önce bende de oluyordu. İşlemcinin fana ısısını aktardığı plağı gitmişti oraya macun sürdüm düzelmişti. Fanı işlemciden söküp bakabilirsiniz daha önce kurcalayıp denemediyseniz ehli birine gösterin derim, narin parçalar kırılabiliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.