Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung NP350V5C model, Windows 8 işletim sistemine sahip dizüstü cihazıma dün akşam Açma/Kapatma tuşu yakınlarından küçük bir miktar şekersiz çay döküldü. Bu olaydan yaklaşık otuz dakika sonra bilgisayarımla gayet olağan bir şekilde çalışırken cihaz aniden kapandı. Açma/Kapatma tuşuna bastığım halde bir karşılık alamadım. Sorunun nereden kaynaklandığını anlayabilmek için bataryayı söküp taktım. Yine de bir sonuç alamadım. Cihaz kapanmasının üzerine on dakika geçtikten sonra kendi kendine açıldı ve ekranda sistem güncellemesi yapılıyor ibaresi çıktı.Güncellemeyi "görünüşe" göre başarıyla tamamladıktan sonra Windows 8 masaüstüme ulaşabildim. Masaüstü ekrana geldikten bir veya iki dakika sonra bilgisayar tekrar kapandı. Açma/Kapatma tuşuna basmam ile tekrar açılan bilgisayar, beni Windows 8 Recovery ekranına yönlendirdi. Bu ekrandaki "Windows'u normal şekilde başlat" seçeneği ile tekrar masaüstüme ulaştım. Hızlıca belli başlı bazı dosyalarımı yedekleyip bir süre bilgisayarı kenara bıraktım. Normal bir şekilde çalıştığını görünce hiçbir şey olmamış gibi bilgisayarımı kullanmaya başladım. Uzun sayılabilecek bir süre geçtikten sonra bilgisayarım yine aniden kapandı ve yine Açma/Kapatma tuşundan bir sonuç alamadım. Bilgisayarı o akşam için bırakmaya karar verdim.
    Bu sabah bilgisayarımı açmak için Açma/Kapatma tuşuna bastığımda bilgisayarım yine çalışmadığını farkettim. Cihazın bataryasını çıkarıp taktım. Güç kablosunu çıkarıp taktım. Bir süre bekledikten sonra bilgisayar kendi kendine açıldı. Yaklaşık 15 dakika bilgisayar ile vakit geçirdikten sonra bilgisayarım tekrar kapandı. Uzun süre Açma/Kapatma tuşu yine işlevsiz kalsa da bir kere daha bilgisayarım açıldı. Ancak bu sefer de başlangıçtaki Samsung yazısını görür gömez tekrar kapandı ve yine açılmıyor.
    Sorunun dökülen çay ile alakalı olup olmadığından emin değilim. Bu yüzden bir yazılım sorunu mu yoksa bir donanım sorunu mu anlayamadım. Bu konudaki bilginizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • arkadasim sen cayi döktükten sonra power dugmesinin orada şase oluşmuş ondan dolayı acilip kapana acilip kapana geçmiş olsun hardiskin gitmiş servise gönder a4 kagidina olanlari yaz telefon numara ni yaz onlar seni arar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.