Şimdi Ara

Bilgisayarı yeniden başlattım artık açılmıyor acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper excalibur masa üstü PC. Volarant oynarken işlemciyi yeniden başlatın uyarısı ile oyun dondu. Görev yonetcisinden donan ekranı yani volarantı sonlandırıp bilgisayarı yeniden başlattım. Kasadaki power tuşuna bastığımda klavye hoparlör ve ekrana enerji gitti ışıkları yandı ama kasa çalışmadı anakart ve fanlarda hiç haraket yok. Kasayı açtım power sw kısa devre yaptım yine çalışmadı. Kabloları komple söküp taktım sonrasında ve bios pilini çıkardım 30 saniye sonra taktım. Ekran kartını çıkartıp power sw kısa devre yaptım yine çalışmadı. Bilgisayar kendini kilitlemiş olabilirmi? Ama bios pilini söküp taktım öyle bir ihtimal ortadan kalkıyor sanırım. Ana jartin uzerinden herhangi bir arızalı parça yok gibi kondansatör ler normal şişen patlayan vs yok. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios pilini cikardiginiz zaman guc kablosunu da cikarttiniz mi? Eger guc kablosu takili haldeyken pili cikarttiysaniz bir anlam ifade etmeyebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    adım adım parçaları test etmelisin psuyuntest etmekle başla psu nasıl test edilir araştır bir tel yardımıyla psuyuntest et sonra eğer cpunda dahili gpu varsa ekran kartını sök ramleri sök tek tek dene deneyerek godeceksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Farklı bir işlemci ile sistemi başlatmayı deneyerek başlayın kontrollere yada işlemcinizi farklı bir sistemde deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 18 Eylül 2025; 10:12:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.