Şimdi Ara

Bilgisayarcı İçin Bayi Kanallarından Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kendi işletmemi kurup bir B2B bayilik almak istiyorum. Yanında çalıştığım bilgisayarcı, Metro Elektronik ile çalışıyordu ve Metro, gerçekten pahalı satıyordu. Kendi kârımızı da koyduğumuzda, sattığımız ürünlerin parasına, Vatan'dan kat be kat daha iyi makineler alınabilrdi. Bu yüzden Metro, Arslan Bilgisayar (Netsipariş) gibi firmalarla çalışmak istemiyorum...

60 bin nüfuslu bir ilçe de yaşıyorum. Artı 30 binde köy, kasabaları kattığımızda 90 bin civarı bir nüfus oluşuyor. Burada herhangibir teknomarket ve store bulunmamakta. Burada ki diğer bilgisayarcılarda sipariş üzerine çalışıyorlar ve bir bilgisayarcı olarak söylüyorum çok pahalıya satıyorlar.

SanalPazar ve GittiGidiyor üzerinden de satış yapmayı planlıyorum. Çok kar etmek gibi bir amacım yok. Yaşadığım şehirde en uygun fiyata bilgisayar ve yan ürünleri satabilmek istiyorum.

Arena, Datagate (Index), Boğaziçi, Penta gibi firmalar nasıldır siz hangisini tavsiye edersiniz? Tek bayilik mi yoksa birden fazla bayilik mi almalıyım? Burada bu firmalarla çalışan bir bilgisayarcı var. Benim de aynı firmalardan bayilik almamdan bir sıkıntı doğar mı? Cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Arena, Datagate (Index), Boğaziçi, Penta gibi firmalar nasıldır siz hangisini tavsiye edersiniz? Tek bayilik mi yoksa birden fazla bayilik mi almalıyım? Burada bu firmalarla çalışan bir bilgisayarcı var. Benim de aynı firmalardan bayilik almamdan bir sıkıntı doğar mı? Cevaplarınızı bekliyorum...

Her firmanın temsilcilik sözleşmesi farklılık gösterecektir. Kimi firmalar, sizinle temsilcilik sözleşmesi imzalarken, rakip bazı firmalarla çalışmamanızı şart koşabilir. Veya halihazırda o yerleşim biriminde temsilcileri olduğu için sizinle çalışmayı reddedebilir. En iyisi çalışmayı düşündüğünüz firmalarla direkt bağlantıya geçmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Her firmanın temsilcilik sözleşmesi farklılık gösterecektir. Kimi firmalar, sizinle temsilcilik sözleşmesi imzalarken, rakip bazı firmalarla çalışmamanızı şart koşabilir. Veya halihazırda o yerleşim biriminde temsilcileri olduğu için sizinle çalışmayı reddedebilir. En iyisi çalışmayı düşündüğünüz firmalarla direkt bağlantıya geçmeniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak şuan çözmeye çalıştığım sorunum, hangi firmayla çalışmam gerektiği. Bunu belirlediğim zaman arayıp görüşeceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.