Şimdi Ara

bilgisayar ve yazılım mühendisliğinde bug buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam bilgisayarı çok seviyorsa veya yazılımı pc başında bayağı zaman geçirir sınavdan iyi not alıp güzel üniversiteye gidemez
    eğer az geçiriyorsa ve sürekli ders çalışıyorsa bu sefer üniversitede başarılı olamaz

• Bence doğru bir tespit değil.
  •  bilgisayar ve yazılım mühendisliğinde bug buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim söyledi sana,bilgisayar başında zaman geçirenlerin başarisiz oldugunu.

Ders calisan birinin programlama dillerini vs yazilim ile ilgili her seyi bilgisayar ile ilgilenenden daha iyi kavrayip analmayacagi ne malum,sacma salak konular acmayin.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 16 Mart 2015; 20:06:52 >
  • pc de dh de orda burda boş boş vakit geçirmenin faydası yok çalışkan adam pc de az durur ama durduğunda çalışır
  • Bilgisayarın basında zaman geçirmesi oyun oynamak vs deil o yüzden çok zaman geçirmez

• tıp isteyenlerin de mat ve türkçeden full çekmesi gerekiyor. sen ne mantık arıyosun eğitimde? çalış kazan unut olay bu olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Kim söyledi sana,bilgisayar başında zaman geçirenlerin başarisiz oldugunu.

Ders calisan birinin programlama dillerini vs yazilim ile ilgili her seyi bilgisayar ile ilgilenenden daha iyi kavrayip analmayacagi ne malum,sacma salak konular acmayin.

ne alakası var yazılım mühendisliği mfden alıyor şimdi bu adam ne yapsın biyolojiyi kimyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Kim söyledi sana,bilgisayar başında zaman geçirenlerin başarisiz oldugunu.

ne alakası var yazılım mühendisliği mfden alıyor şimdi bu adam ne yapsın biyolojiyi kimyayı

ben sana MF veya Biyoloji dedim mi?

Calişmak ve çalışmamak arasindaki ince cizgiyi anlarsan yazdigim 3 5 kelimeyi anlayabilirsin rahatlikla.

• Üniversitede çok fazla PC başında zaman geçirmeye gerek yok galiba , günde 2-3 saat hocanın verdiği ödevle uğraşsan akarsın.
    Tabi ben 2 haftalık ödevi , son 4 güne sığdırmaya çalıştığım için zorlanıyorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.