Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.262
Cevap
526
Favori
1.129.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba, bel açısı ayarlanabilen uygun fiyatlı çalışma koltuğu önerebilir misiniz?

  • Archimede kullanıcısına yanıt
    Bugün seduna mağazasına gittik ürünlere bakmak icin. Heaven serisi hem deri olarak hem kumaş olarak satılıyor kalitesi tatmin etti. Nakit 1400 TL dedi. Bir alt serisi olan Gamer çok basit geldi ona da 1000 TL dedi. Ayrıca ofis serisinden fileli olarak Meadow Up-Pro var o çok güzel ama 2500 tl dedi. Bir alt serisi var MiaVita Xleader diye o da hoşuma gitti fiyat 1500 TL. Muhtemelen oyuncu serisi alacağız kumaş olanından.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfien

    Arkadaşlar firmayı (Decofis) arayarak parçayı yedek parça olarak temin etmek istediğimi söyledim. Sağ olsunlar parçayı garanti kapsamında ücretsiz yenileyecekler. Firmaya geçen yıl koltuğun hafif eğri durduğunu, tam düz durması için bir ayar olup olmadığını sormuştum. O zaman da direkt olarak "size yeni oturak gönderelim isterseniz" demişlerdi. Gerçekten müşteri memnuniyetini ön planda tutan, örnek bir firma.



    Alıntıları Göster

    Paylaşmazsam olmaz, yeni oturak (minder) geldi, montajını yaptım. Oturak tamamen yenilenmiş, hem daha kalın ve sert bir plastik kullanılmış, hem de yüzeye eklenen çizgi şeklinde plastik şeritlerle sağlamlığı arttırılmış. Hem parçayı ücretsiz yenilemeleri hem de hatalı üretimi iyileştirmeleri açısından olumlu buldum.





  • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz koltuklara baktım websiteleri üzerinden, güzel görünüyor gerçekten Heaven Serisi. Ben fileli bir koltukta karar kılmıştım, bulunduğum yer oldukça sıcak çünkü. Bütçem de çok müsait değil maalesef. O sebeple dün akşam Hepsiburada'da extra indirim de varken Thunder Pro sipariş verdim. 810 TL ye maloldu. Zaten ultra dandik bir sandalyede oturduğum için muhtemelen ne alırsam daha rahat edeceğim.

  • Archimede kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Hersey bütçe dediğiniz gibi el yakıyor. Tecrübelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archimede kullanıcısına yanıt

    Hocam bu konu üyeleri iyi bir Seduna Thunder Pro incelemesi ister. :) Çünkü 1000 TL altı ürünlerin arasında en çok satan/satanlardan ama hala kaliteli bir kullanıcı yorumu olmayan bir model.


    Bu model için genel olarak ilk 5-6 ay çok iyi daha sonra çok fazla ses çıkardığı, bel desteğinin kırıldığı, bazı konforsuzluklar yarattığı gibi yorumlar mevcut. Umuyorum size gelen ürün uzun ömürlü ve konforlu olur. İlk izlenimler olarak da bol fotoğraflı genişçe bir yorum isteriz. Tekrardan hayırlı olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    Merhaba, bende markus ve jarvjallet arasında kaldım. İkisini de deneyimleyen birinin fikirlerini yazdığı yorum var mı? Ben göremedim.


    Bu yüzden aşağıya birkaç soru yazıyorum ve bulabildiğim markus&Jarvjallet kullanıcılarını etiketleyerek herkesin kendi tecrübesini paylaşmasını rica ediyorum. Böylece güzel bir karşılaştırma elde edebiliriz.


    @jasonu @Noctivagant @Hips @nbaps3 @Gorthol


    1) Sandalyedeki bel desteği nasıl? Faydalanmak için hep dik mi oturmak gerekiyor? Sağlıklı oturma yapmanıza yardımcı oluyor mu?

    2) Sağa yada sola yatık oturduğunuzda, ayağınızı altınıza aldığınızda vs bel desteğinden faydalanabilir musunuz? Özellikle Jarvjallet de bunu için kötü bir yorum gördüm, destek ortada olduğu için sağa sola yaslanınca bel boşta kalıyormuş, katılıyor musunuz?

    3) Uzun süre oturduğunuzda sandalye sizi rahatsız ediyor mu? Bel, oturma yeri vs.

    4) Bel boyun desteğinin hareket etmesi sizce faydalı mi, kullanıyor musunuz? Markusta sabit örneğin, uzun boylu birisi gerek duyar mı markusta özellikle bu özelliğe

    5) Yaylanarak rahat oturabiliyor musunuz? :D

    İki koltuğu da uzun süredir kullanıyorum, cevaplamaya çalışayım.


    1. Jarvjallet'in bel desteği daha iyi, boyu ayarlanabiliyor. Hep dik oturmaya gerek yok tabi ki ama bel desteği bel-sırt kısmının yamuk yumuk olmasını engellediği için sağlık yönünden önemli bence. Markus'un desteği var ile yok arası birşey ve sabit. Ufak bel yastıkları ile kullanılabilir.
    2. Sağa veya sola yaslanınca bel desteği aşırı rahatsız etmiyor. Hatta uzun süre o pozisyonda kalırsanız belki rahatsız etmeye başlar.
    3. Uzun süre oturduğunuzda her koltuk rahatsız eder ki. Ancak hem jarvjallet hem de markus çok rahatlar, 3 saat kalkmadan oturduğumda kıçım ağrımıştı biraz. En sağlıklısı 40-50 dakikada bir kalkıp biraz yürümek sanırım.
    4. Kesinlikle faydalı. Boyun desteği jarvjallet'in yine çok güzel, hareketli olması da ekstra bir avantaj. Markusun ki yine sabit ve boyun 180 altıysa pek işine yaramaz.Desteksiz bir koltuğa oturunca farkı çok rahat hissettiriyor.
    5. Yaylanmaktan kastın sırt kısmının arkaya doğru eğilmesi ise iki koltukta iskelet olarak hemen hemen aynı gibi. Standard sanırım, bütün koltuklar gibi aynı ama jarvjallet'in yayı biraz daha sert gibi, ya da yeni olduğu için ben henüz tam kıvamına getiremedim.


    İkisi arasından hangisi dersen kesinlikle Jarvjallet derim. Ergonomi ve rahatlık senin için daha önemliyse çok daha iyi koltuklar var, Nurus var mesela o kadar rahatlar ki, kalkasım gelmedi koltuktan.





  • Hp Omen Citadel ile msi mag ch120x arasında kaldım. Oturma yerindeki süngerin rahatlığı benim için en önemli konu. Deneyimi olan var mı?

  • Amazonda indirim var. Ben bugün aşağıdaki ürünü aldım. Düşünen arkadaşlar bakabilirler.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B0972N15YM/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_dl_F22ZK8VK97N0BK1176AS

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalama boydaki bir erkek olarak ikea renberget aldim. Fiyatı absurt degil. Memnunum sahsen. Ucuz ve is görür. Rahat. Beni terletmedi de. Halbuki en çok dikkat ettiğim de buydu. Sıcaktan çok çekiyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seasqua

    Ben de araştırmalarıma son vererek aşağıdaki koltuğun siparişini verdim.umarım bürosit markası güvenimi boşa çıkarmaz...

    Bürosit Daphne 9 Başlıklı Yönetici Koltuğu
    https://www.burositonline.com/urun/daphne-9-baslikli-yonetici-koltugu-kahverengi

    Daha önceki koltuğumuz Adore Max Office Racing idi...Deri kaplamasının döküntüleri bizi yıldırdı...

    Hocam nasıl memnun musunuz? Almayı düşünüyorum. 1.70 im bana uyar mı


    Gerek dik durup ders çalışmak için gerek yatıp keyif yapmak için alıcam. Mekanizması nasıl istenilen yerde sabitlenebiliyor mu kademeli kademeli mi sabitleniyor? Senkron mekanizma mı?

    Rahatlığı nasıl önerir misiniz o paraya?

    Boyunuz kilonuz kaç rahat ettiniz mi?


    Kolçaklar kafa desteği falan ayarlanabiliyor mu ne ayarları var?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 1 Eylül 2021; 19:17:32 >




  • Memlekette doğru düzgün koltuk yok başlayacam böyle işe. Birinin mekanizması uyduruk. Birinin kolçakları sabit. Bi koltuk bulamadım ya...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chaussure

    Memlekette doğru düzgün koltuk yok başlayacam böyle işe. Birinin mekanizması uyduruk. Birinin kolçakları sabit. Bi koltuk bulamadım ya...

    Var hocam Me Too, ama o da iyi para... Çoğu insan için fiyatı sebebiyle yok hükmünde... :)

  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Valla üreticinin çoğunun kalitesi umrunda degil ucuza üreteyim çok kazanayım derdinde. Sorun çıkınca da kullanıcı hatası diyip geçiyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    2 gün önce, Nurus Tulya modelini aldım. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 120 kg taşıyabilecek koltuk tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar günde 8 10 saat oturarak geçiyor günüm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibariyle araştırma, bekleme vb süreçlerden sıkılarak gidip Ikea - Jarvfjallet (kolçaksız model) şu satın aldım. Şu anda Jarvfjallet'de indirim söz konusu. 1649 TL yerine 1449 TL'ye satılmakta. Maksimum karta 241.50*6 = 1449 TL şeklinde aldım. Kasaya gelmeden önce Ikea kart almış olsaydım (ücretsiz) 9 taksit dahi yaptırabilirdim. Taksitli almak isteyenler için önden bilgi olsun.


    200 TL'lik indirimin sebebini Ikea çalışanları; kumaş Jarvfjallet modellerinin artık son olduğunu ve bir daha gelmeyeceğini, sadece deri Jarvfjallet'in geleceğini söylediler. Ikea mağazalarında Jarvfjallet koltuklarının üstünde "Son Günlerim" yazısı asılı bir şekilde fiyatı 1449 TL'ye çekmişler. Jarvfjallet düşünen varsa kaçırmasın. Ikea Markus'ta ise her şey olduğu gibi devam ediyor. Her çeşidi üretilmeye devam edecekmiş fiyatı da internetteki fiyatı ile aynı.


    Ikea ayrıca yeni bir koltuk çıkaracakmış daha çok gamer'lara özel. Onun kolçakları ayarlanabilecek mi diye sorduğumda ise hayır onun da kolçakları sabit olacak ve kolçaksız satış olmayacağını paket olarak kolçaklı modelin satışa sunulacağını söyledi. Yani Markus gibi satılan yeni bir gamer serisi geliyor.


    Şu anda bu mesajı Jarvfjallet üstünden yazıyorum. Açıkcası daha tam olarak alışamadım. Minderi sert geliyor ama zaman geçtikce yumuşayacaktır ki inanılmaz da sert değil. Şu anda tek sıkıntı benim yamuk yumuk gevşek şekilde olan oturma düzenimde bel desteğinin beni zorlaması. Ona alışabilmeyi öncelikle deneyeceğim, alışamazsam çıkartırım.


    Markus yerine Jarvfjallet'i seçmemdeki en önemli şeylerden biri bu adapte edilebilir ayrıntılar. Markus'un sabit bel desteği gerçekten hiç bana göre değil bayağı bayağı rahatsız edici. Evet minderi güzel, sırt kısmı güzel ama bel desteği hiç hoşuma gitmiyor. Bununla birlikte arkaya yaslandığınızda çat çat sesi çıkıyordu. Jarvfjallet'de de ufak bir ses var ama Markus'taki kadar tiz değil zaten bu ses muhabbeti son 3-4 sayfadır konuşuluyor.


    Şöyle 7-10 gün kullandıktan sonra fikirlerimi genişçe yazarım. Şu bir gerçek ki mükemmel sandalye yok olan da 5000 lira civarında demek ki yok Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


    Not: Daha önce mağazada incelediğim Markus ve Jarvfjallet yorumlarım da 410. sayfada bulunmakta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 4 Eylül 2021; 22:57:53 >




  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun güzel görünüyor. Kaç liraya aldığınızı, deneyimlerinizi, minderin rahatlığı, minderin ileri gidip gitmediğini, bel desteğini, sessizliğini, sırt kısmının salıncak mekanizmasına sahip olup olmadığı veya sırt kısmının istenilene açıda (izin verildiği ölçüde) kilitlenebilip kilitlenmediği ile alakalı şeyler söylerseniz insanlar için gayet güzel bir yorum olacaktır :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    Var hocam Me Too, ama o da iyi para... Çoğu insan için fiyatı sebebiyle yok hükmünde... :)



    Alıntıları Göster

    Ya gerçekten en basitinden "çift kollu istenilen yerde kilitlenen mekanizma" + "2D/3D kolçak" + "hareketli kafa desteği" dediğimiz zaman 5000 direk


    Bu aradığım özelliklere en yakın Bürosit Daphne 9 u buldum. Nedir nasıldır deneyen var mı? Yardımcı olabilirse sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 4 Eylül 2021; 23:1:11 >




  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.