Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.265
Cevap
527
Favori
1.130.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    400 500 lira bandına ben de okeyim
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz iyi niyetinizden ötürü. Söylediklerinizde çok haklısınız sonuçta bu gün aradığımız herhangi bir ürün için onlarca marka onlarca fiyat var hepsi aynı işi yapıyor olabilir ancak aynı işi ne kadar süre stabil yapabildikleri onların fiyatını belirliyor diyebiliriz. Bugünki piyasaya bakıldığında 1000tllere hatrısayılır koltuklar alınabiliyor ancak 500tl gibi bir fiyata alınan koltuklar insanı üzüyor. Sizden en azından benim beklentim bu fiyat aralığındaki açığı kapatabilecek olursanız biz memnun kalabiliriz.
  • 800 lira bandına kadar tamamım.
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Hocam haberlerinizi bekliyoruz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    şöyle bir zamanda umarım yazdıklarını yaparsın hocam,sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali durumdayım şuan daha öncede orta halli bir koltuk yapan biri vardı linki bulamadım ama bir kac kisi aldıktan sonra sıkıntı yasamaya basladılar vs
    Xmax Rio şuan kalmamış üretimlere başlamışlar 3 adet ve üzeri alımda 800e kadar verebilecegini söylemiş arkadaşa biz şuan bundayız alacak gibiyiz senin koltuğada bakmak isteriz.
  • 500 olursa ben de alırım. Sırt kısmının malzemesi o kadar kaliteli olmasa da olur. Yeterli bel desteğini ve baş desteğini sağlasın yeter. Önemli olan oturma yeri. DH üyelerine özel bi indirim kuponuyla %10 indirim falan 500 lira civarına, diğer e-ticaret sitelerinde de ona göre bir fiyata satabilirsiniz. Hepsiburada 700 liraya daha önce Dxracer çakması koltuk satmıştı. Boyutları falan da fena değildi. Sırt kısmı mesela 1.80 boyundaki biri için kafaya kadar geliyordu. O tarz bir ürün olabilir. Siz kar payınızı biraz daha az tutarsanız sanırım o paralara mal edebilirsiniz.

    Amazonda şu koltuk 100 dolar:https://www.amazon.com/Essentials-Racing-Style-Leather-Gaming/dp/B078BR2WXN/ref=sr_1_34?dchild=1&keywords=gaming+chair&qid=1589369191&sr=8-34

    Türkiye'de aynı koltuğu 1500 liraya satıyorlar. Aradaki fark kur ya da başka bir şeyle açıklanabilecek türden değil. Satıcının maliyet üzerinden en az %200 karı var Türkiye'de. Siz bunu gözetmeyecek ve 500 hadi en kötü 600 lira seviyesine ürünü satabilirseniz, emin olun satış rakamınız beklediğinizden fazla olur. Bugün bu konuyu takip eden ama yazmayan birçok üye var 1200-1500 lira gibi bütçelere çıkamadığı için koltuk alamayan. Türkiye'nin gerçekleri ve hayat koşulları belli. 1500 liraya koltuk satıp, 10 satış yapmakla, 500 liraya koltuk satıp, 30 tane satmak arasında bir fark yok.




  • Bu arada sırt desteği, hareketli kol desteği, renk seçeneği gibi fiyat arttıran şeyler opsiyonel olabilir. Üretici siz olacağınız için zaten sizi üretim konusunda etkilemez ama böylece daha geniş kitleye, daha geniş opsiyon sunarak, fiyat aralığını genişletebilirisiniz. İsteyen 500 liraya saf özellikleriyle koltuğu alır, isteyen de ekstra bedelini ödeyerek size maliyeti arttıran opsiyonları kendisi ekleyip, o fiyat üzerinden ek özelliklerle koltuğu alır.

    Sabit üretimde sadece 1.80-1.90 arası boy için yeterli sırt ve baş desteği (uzunluk, minder açısından) ve rahat bir oturma yeri olsun yeter. Amazon'da örnek tasarımlar var bunlarla ilgili daha önce attığım gibi. Boyutlar konusu için ordan fikir alabilirsiniz.
    https://www.hepsiburada.com/hepsi-home-oyuncu-koltugu-nf-3938-siyah-beyaz-pm-HB00000DIPV4

    Hepsiburada bu koltuğu 700 liraya satmıştı. Sizin de aynısını 500-550 lira gibi bir paraya satmanız mümkün olursa gayet iyi olur. Ben mesela koltuğu ne geri yatırırım, ne de başka bişey yaparım. Dimdik otururum koltukta sadece. Geriye falan yaslanmam. Benim gibi düz koltuk isteyenler taban fiyattan alır, hareketli bel desteği vs. isteyen de ek fiyatını öder ona göre ek donanımını alır en kötü eğer 500 liraya bunların hepsini mal etmek imkansızsa sizin için. Dediğim gibi benim boyum mesela 1.80 ve piyasadaki koltuklarda şu an tam kafamın hizasında biten koltuk pek yok. 500 liranın altına 1-2 model var tam başımın hizasına yetişen koltuklar ama onlardan da forumda alan oldu, incelemesini yazdı, pek memnun kalmamışlardı. Siz yapabilirseniz, pazar payınız büyük olur diye düşünüyorum.




  • xdrive koltuklar nasıldır kullanıp önerecek var mı?
    Şuan adore max office kullanıyorum ancak sandalyenin en başta üretim hatası yamuk olduğunu düşünürsek çok da rahat ettiğimi söyleyemem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyuncu koltuğu almam gerekiyor tavsiye edebileceğiniz marka model var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seceka_

    xdrive koltuklar nasıldır kullanıp önerecek var mı?
    Şuan adore max office kullanıyorum ancak sandalyenin en başta üretim hatası yamuk olduğunu düşünürsek çok da rahat ettiğimi söyleyemem.
    xDrive kullanıyorum yaklaşık 2 aydır, arada bakıp soranlara yanıt veririm burada. Sancak modelini almıştım, ben çok severek kullanıyorum. Bazen bel desteği rahatsız ediyor, bazen bel desteksiz rahatsız ediyor. Onun minder olması çok iyi, rahatsız edince kenara atıyorum. İki gündür bel destekli rahat ediyorum. Oturma yeri kıçı tam sarıyor diyebilirim, biraz büyük kıçlı adam rahat edemez :) Yukarıdaki arkadaşın koyduğu daha pahalı ve geniş bir model. Yine forumda başka xDrive alanlar da oldu. Onlar da fikir verecektir, malzeme kalitesi gayet güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocqo


    xDrive Kasırga
    Bu koltuğu sipariş verdim. İyi midir, kullanan var mı?
    Hocam fotoğraftaki fırtına modeli, Kasırga değil. Ayrıca nereden sipariş verdiniz ben 1 haftadır kasırganın stoklarını bekliyorum ama stok yok.
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Fikrimi şu şekilde belirteyim.

    2 model yapmanızı tavsiye ediyorum. Uzun boylular için ve normal boylu insanlar için. 1.90 boyu olan insanla kısa boylu olan insan için aynı ebatlarda koltuk çok rahat olmayacaktır. Bir insan memnunken diğeri memnun olmayacaktır. Bel boyun kısmında destekler denk gelmeyince veya kafa açıkta kalınca rahatsızlık oluşuyor. Ortak bir şablon çıkartıp dediğim şekilde 2 model üretirseniz daha yüksek memnuniyete ulaşırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letgo üzerinden satış yapan biri var meselahttps://www.letgo.com/tr-tr/i/oyun-oyuncu-koltugu_e4ffe7d0-bdbb-45f3-948e-335e2039d0ea birdünya seçenek mevcut
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgim olmadığından özellikler hakkında yorum yapamıyorum ama kullanışlı, tasarımı güzel ve uygun fiyatlı bir ürün olursa dh olarak rahatlıkla yüksek rakamlara ulaşırız bence
    Ben Antalya'da yaşayan bir birey olarak kumaş taraftarı olsam da sonuç ortak karara göre alınmalı tabiki de. Haberlerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar adore e blue cobra pro oyuncu koltuğu sipariş verdim. Kullanan varsa yorum alabilir miyim?
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum için teşekkürler. Aslında şuanki koltuktan muzdarip olduğum kaçık simetri, gıcırdama, sandalyenin lakır lakır sallanması gibi sorunlar var mı peki ya da oluşma riski görebiliyor musunuz malzeme kalitesine bakarak :) gerçi bir çoğu benzer malzeme benzer mekanizma bu koltukların ama şöyle oturaklı sağlam duran bir şey istiyorum. 15li modelini gözüme kestirdim alternatifleri araştırmadayım :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar; forumun iyi takipçisiyim sadece o olayı değil, supplement- Bilgisayar parçası konusundan da tahmin edebiliyorum çekincenizi.

    O yüzden Kayseri deki herhangi birisine firmamızı sorabilirsiniz bunun dışında mağazamıza veya fabrikamıza istediğiniz zaman misafir olabilirsiniz. Vergi kimlik numaramızı da baştan vereyim 7580049495 Mimarsinan Vd.

    51 kişilik özel üretim yapan bir firmayız yani var olan bir malı satmıyoruz, hedef fiyat odaklı ürün üretiyoruz.

    Ürünlerin hepsini gelip elden de teslim alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    yaklaşık 2 hafta önce chitta gaming pilot koltuk satın almıştım, 1140 tl ye kargo dahil. ürünün resimlerini sizinle paylaşıyorum. koltuktan gayet memnunum, uzun süre bilgisayar başında çalıştığım için satın aldım. xdrive markasının muadillerine göre daha rahat olduğu ile ilgili yorumlara istinaden satın aldım. yanlız bana gönderilen ürünün biryerinde baskı hatası varmış, ben sonradan fark ettim, arkadaşım benden resimlerini istemişti. ürünü tedarik etmemde yardımcı olan arkadaşım firma sahibi ile görüştü ve sırt kısmının yenisini gönderilecekler, tekrar taktıktan sonra eskisini geri göndereceğim. (IMG_20200505_200330 resimdeki durum)
    herkese teşekkürler kolay gelsin.
    resimler:https://drive.google.com/drive/folders/1-CdE0BAetFVxFI9dlXpEjG2UbnoWREm-?usp=drive_open




  • Hocam ürün 1900 bandında gözüküyor o fiyata arkadaşınız vasıtası ile mi ulaştınız yoksa kampanya filan mı denk geldi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onderozbek

    Hocam ürün 1900 bandında gözüküyor o fiyata arkadaşınız vasıtası ile mi ulaştınız yoksa kampanya filan mı denk geldi?
    hocam arkadaşım vasıtası ile almıştım, indirim kodu tanımladılar.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.