Şimdi Ara

Bilgisayar Tavsiyesi (700 800 Tl arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için bilgisayar toplamak istiyorum. Oyun için kullanacak ancak öyle çok profesyonel bir cihaz olmasına gerek yok çünkü bu cihaz için ayırabileceğimiz bütçe yukarıda da belirttiğim gibi 700 ila 800 lira arası monitörümüz var sadece kasa ve dahili bileşenlerini alacağız
    Kasa
    Anakart
    Cpu
    Ram
    Vga
    Hdd
    Dvd-Rw

(sizin eklemek istediğiniz bir şey varsa onu da belirtirseniz sevinirim.)

Vatan bilgisayar bursa şubesinden almayı düşünüyoruz. Konuyla ilgili bilgilerinizi (firma önerisi de olabilir Bursa için) aktarırsanız sevinirim.

Not : Aynı konu araştırma için kullandığım sayfamda da imlendiği için buraya da imledim kontrol edebilirsiniz
    Mollafenari Mahallesi Bilgisayar Tavsiyesi

O paraya bu fiyatlarla toplanacak PC den hayır gelmez.
  • Furios bilgilendirme için teşekkür ederim ancak firma çok önemli değil şuan için aklımızda bir fikir olmadığı için vatan bilgisayar diye söyledim daha öncede oradan bir kaç konfigürasyon toplamıştım açıkçası memnun kaldım hem fiyat hemde hizmet kalitesi olarak ama dediğim gibi mediamarkt yada teknosa yada farklı yerlerden alım yapmadığım için söylüyorum bunu eğer sizin tecrübeleriniz varsa firma ile ilgili bunlarıda paylaşırsanız sevinirim.

Birde yukarıda da söylediğim gibi firma hususu öncelikli değil elimde konfigürasyon çeşitleri olması gerekli benim için oyun bilgisayarı olarak kullanacak çocuk 16 yaşında henüz o yüzden tamamen kendini oyuna verecek birisi değil bu nedenle orta seviye bilgisayar tavsiyeleriniz olursa sevinirim. (maximum 800 tl civarında bir konfigürasyon olursa bizim için çok çok iyi olacaktır.)
    Mollafenari Mahallesi Bilgisayar Tavsiyesi Araştırma Sayfası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150-200 tl arası klavye tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.