Şimdi Ara

Bilgisayar tamiri - bilgisayar servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul'da inanılmaz iyi hizmet alabileceğim bir bilgisayar tamiri ile tanıştım. Kullandığım dizüstü bilgisayarın klavyesi bozulmuştu. Servisine başvurduğumda 200-300 lira civarında bir fiyat söylediler. Sadece klavye için bu kadar masraf yapmak beni çok rahatsız edecekti. Sağda solda biraz araştırdım. notebook tamiriyapanlara danışmak istedim. Büyük G'de yaptığım aramada İstanbul Bostancı Merkezli bir bilgisayar tamiri ile tanıştım. Bilgisayar 112. Adı gibi gerçekten bilgisayar acil servisi gibiler. Kırmızı ambulanslarıyla yanıma kadar geldiler. Yerinde klavyemi değiştirdiler ve 40 lira gibi bir ücretle bu işi evimden çıkmadan halletmiş oldum. Başka ne tür hizmetleri olduğunu sordum. Yerinde Bilgisayar Servisi, Ofislerinde Bilgisayar Servisi, Bilgisayar Bakım Anlaşması, Network Ağ Kurulumu, Network Kablolama ve Kabin Kurulumları, Adsl ve İnternet Sorunları, Web Tasarımı, Server Kurulum ve Ayarlamaları, Bilgilerin Yedeklenmesi, Notebook Laptop Tamiri, Notebook Ekran Değişimi, bilgisayar tamiri, Bilgisayar Satışı, Silinen Dosyaların Kurtarılması, Kablosuz Ağ Çözümleri, Çalınan Hotmail Adreslerinin Kurtarılması, Virüs Temizliği gibi geniş bir yelpazede hizmet veriyorlar. Hangi bölgelere hizmet verdiklerini sordum, hizmet verdikleri bölgelerin genişliği de çok hoşuma gitti. Ümraniye'den Kartal'a kadar sayısız ilçeye bölgeye hizmet veriyorlarmış. Yerinde teknik servis ücretlerini sorduğumda rakam inanılmaz hesaplı geldi. Arayan müşterilerin en çok hizmet bedelinden çekindiklerini söylediler. Ama fiyatları duyunca inanamadıklarını böyle iyi bir hizmeti, üstelik yerinde bu kadar uygun fiyata verdiklerine ben bile inanamadım. Bilgisayar 112 yeni bilgisayar servisim oldu böylece. Bilgisayar 112 - bilgisayar servisi bilgisayar tamiri yerinde bilgisayar tamiri için 0216 573 25 93 - 0532 332 16 39 numaralı telefonlardan vewww.bilgisayar112.com web sitesinden firmaya ulaşabilirsiniz.
    Anahtar Kelimeler: Bilgisayar servisi ve bilgisayar bakım anlaşması ayrıca bilgisayar teknik servisi, bilgisayar tamiri  ve notebook tamiri. Yerinde bilgisayar servisi ile acıbadem bilgisayar servisi ayrıca adalar bilgisayar servisi, altunizade bilgisayar servisi. Anadolu yakasında bilgisayar servisi ihtiyacınız varsa ataşehirde yaşıyorsanız ve bilgisayar tamiri gerekiyorsa. Ayşekadın'da bilgisayar servisi; Diğer barbaros mahallesi bilgisayar servisi batı Ataşehir Bilgisayar Servisi,Bağdat Caddesi bilgisayar servisi (Yeni). Bağdat Caddesindeki Bilgisayar Servisleri.

    Bilgisayar ve bilgisayarcı bakım anlaşması. Suadiye bilgisayar teknik servisi. bilgisayar teknik servisi Bilgisayar Teknik Servisi Bilgsayar Servisi Caddebostan Bostancı Bilgisayar Servisi Bostancı bilgisayar servisi Caddebostan Bilgisayar Servisi Cevizli Bilgisayar Servisi Dudullu Bilgisayar Servisi Erenköy Bilgisayar Servisi Fenerbahçe Bilgisayar Servisi Fenerbahçe Bilgisayar Servisi Feneryolu Bilgisayar Servisi Feneryolu Bilgisayar Servisi Gece Bilgisayar Servisi Göztepe Bilgisayar Servisi Kadıköy Bilgisayar Kadıköy Bilgisayar Servisi Kadıköy Bilgisayar Teknik Servisi Kalamış Bilgisayar Servisi Kalamış Bilgisayar Servisi Kartal Bilgisayar Servisi Kayışdağı Bilgisayar Servisi Kent Plus Bilgisayar Servisi Kozyatağı Bilgisayar Servisi Kozyatağı Bilgisayar Servisi Koşuyolu Bilgisayar Servisi Koşuyolu Bilgisayar Servisi Kurtköy Bilgisayar Servisi Küçükyalı Bilgisayar Servisi Kızıltoprak Bilgisayar Servisi Kızıltoprak Bilgisayar Servisi Maltepe Bilgisayar Servisi Maltepe Bilgisayar Servisi Moda Bilgisayar Servisi Notebook Servisi Notebook Tamiri Notebook Tamiri Notebook Tamiri Notebook Teknik Servisi Pc Teknik Servis Pendik Bilgisayar Servisi.
    Sancaktepe Bilgisayar Servisi Sarıgazi Bilgisayar Servisi Suadiye Bilgisayar Servisi Suadiye Bilgisayar Teknik Servisi Sultanbeyli Bilgisayar Servisi Toner Dolum Yakacık Bilgisayar Servisi Yeditepe Bilgisayar Servisi Yerinde Pc Servis içerenköy bilgisayar servisi Üsküdar Bilgisayar Servisi Üsküdar Bilgisayar Servisi İmes Bilgisayar Servisi İstanbul Bilgisayar Servisi İstanbul Bilgisayar Teknik Servisi İçerenköy Bilgisayar Servisi Şaşkın Bakkal Bilgisayar Servisi ŞaşkınBakkal Bilgisayar Servisi Şaşkınbakkal Bilgisayar Servisi Şerifali Bilgisayar Servisi Şerifali Bilgisayar Servisi Ataşehir Bilgisayar Servisi Bilgisayar Servisi Bostancı Bilgisayar Servisi Bostancı bilgisayar servisi Ümraniye Bilgisayar Servisi Bilgisayar Servisleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112sercan -- 17 Aralık 2011; 14:18:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.