Şimdi Ara

bilgisayar şifresini unuttum! 13.07itibariyle acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımın kullanıcı şifresini unuttum! (yeni değiştirmiştim!) güvenli moddan filan açarsam şifre istemez belki diyordum istiyo nasıl açıp şifreyi değiştireyim? Yardım lütfen!



  • bilgisayarı "administrator" oturumuyla acarak kaybettiğin kullanıcının şifresini değiştirebilirsin.
    yapman gereken bilgisayarı administratorde actiktan sonra bilgisayarıma sağ tuslayıp karsina çıkan menude "yönet"i secmek daha sorna açılan penceredende yerel kullanıcılar ve hesaplarıı seçip sifresini değiştirmek istediğin kullanıcın üzerine gelip bunu oradan yapabilirsin.
    eger XP kullanıyorsan ve acılısı standart ayarlarla bıraktıysan, bu kullanıcıdan girmek için bilgisayar açıldıktan sonra kullanıcı isminin yanında resim belirir, burada iken CTRL + ALT + DEL tuslarına basarsan farklı bir giriş penceresi gelecektir karşına buraya "administrator" yaz ve OK le .. daha sonra yukarıda anlatılanları yapabilrsin. zira bu kullanıcıyada şifre koyulduysa işin biraz karışık demektir bunu için şifre kırıcı/değiştirici programlar var. eger bu yazdiklarim olmassa bir de öteki türlü deneriz.
    kolay gelsin...




  • Kullanıcı adı yerine administrator gir ve ardından denetim masasından kullanıcı bilgilerini kontrol et, sorunu hallettikten sonra ilk işin olarak bütün şifrelerini aynı yap yoksa her zaman böyle aynı hataya düşersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.