Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.265
Cevap
527
Favori
1.130.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, şu anki koltuğumun yükseklik ayarlama mekanizması vs. arızalandığından dolayı yeni bir koltuk bakıyorum. Fiyatlar almış başını gitmiş ve çok fazla seçenek var bu yüzden fikrinize ihtiyacım var. 110 kiloyum ve uzun boyluyum o nedenle hem kilomu taşıyabilecek hem de sırtımı yaslayabilecek bir ofis koltuğu arıyorum. Maksimum 400 TL verebilirim gibi duruyor ama yine de 500 TL' ye kadar önerilere açığım. 400 TL fiyat bandı altında olursa çok güzel olur. Kullan at misali bir şey de olsun istemiyorum aldığım zaman uzun süreler rahatça kullanabileceğim sağlam bir şey almak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  • Ben de bugün sipariş verdim bakalım olumlu yorumlara bakarak en iyi tercihlerden biri bu gibi duruyorhttps://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/klcmobilya-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-makam-koltugu-P144370188?

    edit:380 liraya sipariş verdim 1-2 saat içerinde 475 liraya çıkmış fiyatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertiyuw35 -- 30 Ağustos 2018; 19:11:9 >
  • mertiyuw35 M kullanıcısına yanıt
    Satıcıya fiyat artışıyla ilgili tepki gösterdim ardından fiyatı tekrardan 380 TL yaptı. Alacaklar kaçırmasın

    NOT: Bu satıcının ürünlerini tercih etmenizi tavsiye etmiyorum. Satıcı, üretim maliyetlerinin artmasını yüzünden 100 TL fiyat arttırdığını söylüyor ama tamamen yalan. Kendisine sorduğumda Türkiye üretimli kendi ürünleri olduğunu söylüyor ama bu koşulda 100 TL' lik bir fiyat farkı çok fazla. Özetle paranızın üstüne az daha ekleyin bu şark kurnazlarından satın almayın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 30 Ağustos 2018; 20:9:21 >
  • Hocam üretim maliyeti dediğiniz şey sandalyeyi taşıdığınız kamyonun benzinin fiyatının artmasıyla bile artar. Ek olarak her ne kadar yerli üretim desenlerde amortisör, tekerlek vb. parçalar hala yurt dışından alınmakta. Türkiye'de bu tarz parçalar hiçbir şekilde üretilmiyor neredeyse. Dolarıda anlatmaya gerek yok.



    Adore, Ikea gibi markaların koltukları bir iki ay içinde iki katı olmuşken diğer koltuklarda artış beklememek mantıksız. Hatta bu KLC mobilya isimli mağazanın geçmişine baktığımda 1 Ocak'da 350 TL 'ye sattığı koltuğu sadece 380 TL yaptığını gördüm. Ocak'da doların 3,50 şuan ise 6,70 olduğunu yazmamada gerek yok sanırsam.



    Kısacası kızmanız gereken sandalye üreticileri değilde başka birileri ama burada yazmayayım zaten anladı herkes o başka birilerini...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar Aerocool alıp rahata kavuştum. Aldıktan 4 gün sonra dolar 7 liralara geldi.
    1370 tlye malettiğim koltuk şu anda 1800 civarında çok ucuz yırttım.
    Darısı yeni alacakların başına allah size bol kazanç versin.
  • xDrive bora veya anka serisi kullanan var mı? almayı düşünüyorum sizce parasına değer mi kalitesi nasıl
  • Yine 475 olmuş ben simdi gordum ama yaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune lan böyle eve çıkıyorum diye özenip koltuk bakayım dedim 400-500 den başlıyor 1000 liralara kadar. Bırak abi düz sandalyenin neyi var ya 1000 lira verdikten sonra hiçbir koltuk bana konfor veremez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar N11'de ki şu KLC Mobilya isimli ürün hakkında yorumlarımı merak eden arkadaşlar vardı:https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/klcmobilya-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-makam-koltugu-P144370188

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Koltuk bu sabah 9 gibi elime ulaştı. Dün göndermişti adam oldukça hızlı oldu. Kargodan geldiğinde sadece amortisörün oturduğu ayak kısmındaki siyah plastikte küçük bir kırık vardı. Birde ayakların birinde biraz ezik vardı. Belli olmayacak düzeyde olduğu için taşıma sırasında olabilir dedim ve fazla takmadım. Kurulumu ise oldukça basit, kurulum bile denemez yani sadece parçaları birleştiriyorsunuz. İki kişi 5 dakikada hallettik. Koltuğun geri yatma mekanizmasını anlamak biraz zaman aldı sadece.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    İlk izlenimlerim bu dolar kuru ve tüm diğer markaların 2 katı fiyata koltuk sattığını düşününce oldukça olumlu. Hem estetik olarak hem de konfor olarak çok iyi.Yüksekliği çok çok fazla. derin kısmı 72,5 cm olan masamın içine ucu ucuna sığdı. 74 cm olsa masanın içine girmeyecekti neredeyse. En yüksek boyuta getirdiğimde ayaklarım yerden kesiliyor.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Ancak masaya sıfıra sıfır sığmasının artısı olarak kolçak kısmı; elim klavye faredeyken dirseğimi çok iyi destekliyor. Kollarımı baya rahatlattı.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Boyum 176 cm, kilom 76. Tam benim boyuma yapılmış gibi resmen. Sadece bel desteğini biraz daha aşağı indirebilmek isterdim. Hafif yukarıda kalıyor gibi benim boyum için. Boyun desteği ise dik şekilde bilgisayara bakarken pek bir işe yaramıyor çünkü geride kalıyor. Ancak yatar konumda veya biraz dinleneyim diye geriye yaslandığınız da işe yarıyor. En sona yatırdığınızda ise görünümü bu şekilde;

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim kısacası. Eksi noktalarını söylemek gerekirse malzeme kalitesi öyle dört dörtlük değil. Birde koltuğun alt kısmını beyaz kaplama bezi bırakmışlar. Koltuğun rengiyle aynı olacak şekilde orayı da kaplamaları lazımmış bence. Çok çirkin gözüküyor. Benim kriterlerimde ayağın ve amortisörün metal olması, koltuğun deri olmayıp terletmemesi gibi şeyler vardı ve çoğunu karşıladı bu koltuk. Ayakla, amortisöre diyecek bir şey yok zaten oldukça kaliteliler. O bahsettiğim hafif kalitesizlik üst kısımda farkediliyor.

    Ben bu koltuğu 380 TL'ye aldım. 380 TL için bu saydığım eksilerin hiçbiri gözümde gözükmüyor bile. Dolar 7 TL'ye koşarken ve ilk alsam mı almasam mı diye kararsız kaldığım 450 TL'lik koltuklar bir anda 800-900 TL olmuşken 380 TL baya uygun geldi bana. Şimdi 475 TL olmuş koltuk. Yani bana kargosu ulaşmadan 100 TL pahalılandı. 475 TL verir miydin diye sormak isterseniz açıkcası net bir şey söyleyemem. Başka zaman olsa bu koltuğa 475 TL verilir mi der geçerdim ancak dediğim gibi diğer firmalar iki-üç katı fiyatlara çıkmışken ve 300-500 TL fiyat bandında çok fazla kaliteli ürün yokken kötü etkilemek istemiyorum sizleri. Türksit markasının modellerine çok baktım ben. Oldukça güzel tasarımlı koltukları vardı ama yorumları hep çok kötüydü. Güzel yorumları olan koltuk bulmak gerçekten çok zor ve N11'deki güzel yorumları nedeniyle bu koltuk gözüme mantıklı gelmişti, doğruda bir seçim olmuş sanırsam.

    Tüm detaylarıyla bahsettim koltuktan umarım birilerine yardımı dokunur. Karar sizin arkadaşlar...

    Edit: Bir-iki ay sonra genel durumuyla ilgili tekrar bir yazı yazarım buraya.

    Edit 2: Bel desteği yetersiz. Biraz daha iyi olabilirmiş. Birde 176 cm boyundayım koltuk en düşük seviyedeyken bile ayaklarım zar zor yere değiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 2 Eylül 2018; 11:8:31 >




  • çalışma odası için ben de sandalyelere bakıyorum, 27 ağustosta adore, bauhaus, koçtaş, ikea, hepsiburada ve evmanya üzerinden beğendiğim modelleri listeledim, belli tarihlerde girip fiyatları güncelliyorum. dün (31 ağustos) güncelleme yaptım.

    adore, bauhaus, koçtaş, ikea ve evmanya'daki fiyatlar sabit kaldı.
    hepsiburada'da mobilyalara %18 indirim dönemi vardı, o bittiğinden ötürü koltukların da fiyatları artmış 303,32 TL olan ürün 389,90 TL olmuş.

    not aldığım excel'in görüntüsünü paylaşıyorum, dileyenler ürün kodlarını belirttiğim sitelere girerek bulabilirsiniz.Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]




  • cetinsalih kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış zamanların fiyatlarını almışsınız. 27 Ağustos dediğiniz tarih 3-4 gün öncesi daha. Zaten zamlar uygulanmıştı. Size çok basit bir örnek vereyim forumda da en çok popüler olan şu koltuk;https://www.trendyol.com/adore/manager-elite-soft-deri-yonetici-koltugu-siyah-p-890519?boutiqueId=185886

    460-470 TL'lere kadar inmişti. Şuan ki fiyatı ise 760-770 TL. Forumda da mesajlarını görebilirsiniz;

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    Aynı şekilde zamlar diğer markalarda da oldu. Ikea'nın Markus'u 1000 TL oldu bir anda mesela.

    Yani zam olmadı, fiyatlar sabit kaldı demek biraz yanlış oluyor hocam. Ağustos başındaki fiyatlar Ağustos sonuna geldiğimizde rahat %30-%40 arttı hocam.




  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    hayır hocam yanlış bir durum yok ortada, fiyat arttırımlarının farkında olmak adına zaten böylesi bir emek harcıyorum. excel oluşturduğum tarih ayın 27'si. güncelleme yaptığım tarih ayın 31'i. bu iki gündeki fiyatları kıyas ederek bazılarında artışa gidildiğini, bazılarında indirim uygulandığını ve kalan kısımın da fiyatında artış olmadığını gördüm, not ettim.


    bu tarihlerin evvelinde, ay başında yahut yıl başında şuandan daha uygun fiyatlara olduğuna inanıyorum, zamların ay sonuna doğru yapılmış olması da muhtemeldir. fakat bu benim başlangıç tarihimin ve kıyaslamada bulunduğum fiyatların yanlışlığına dair bir sonuç vermez.

    türkiye artık önü alınamaz bir bilinmezliğin ülkesine dönüştü, yatırım yapmanın, bir şeyler almanın hiç zamanı ve yeri değil aslında. fakat evlilik gibi, geçim gibi belli başlı tek başına karar verilemeyen ve maalesef ki mecbur bırakıldığın zorundalıklar sebebiyle etmeyecek paralar veriyoruz. allah sonumuzu hayretsin valla. 3-4 ay work&travel yapıp gelirsem bu dolar kuru üzerinden mobilya+nişan+düğün sürecini çıkartırım diye de düşünüyorum bir yandan :)




  • cetinsalih kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam kusura bakmayın, sizin yazınızdan fiyatlar hiç artmadı gibi bir sonuca varmak istiyormuşsunuz gibi hissettim kusura bakmayın benim hatam. Bende bir aydır koltuk arayışındayım. Bir ay önceki fiyatları bilip şimdiki fiyatları görünce haliyle biraz sinir içerisindeyim. Biraz araştırma yapayım da öyle alayım dedim beklediğim her hafta fiyatlar daha da arttı
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Ön inceleme için çok teşekkürler hocam fiyatına göre iyi bir koltuk gibi duruyor. arkaya yaslanınca kendiğilinden mi yatıyor yoksa sabitleme özelliği var mı birde oturma alanının genişliği nasıl acaba sizden 20-30 kilo ağır birisi rahat edebilirmi. uzun kullanım sonucu yorumlarınızıda bekliyorum
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Sabitleme kolu var. O açık olmadığı sürece ileri-geri yatıramıyorsunuz koltuğu. Oturma alanı gerçekten baya geniş. Bu kadar geniş oturma alanı olan koltuk görmedim bile diyebilirim.
  • XDrive Atak veya Bora serisi koltuk almayı düşünüyorum. Ürün açıklamalarında metal iskelet üzerine sünger yazıyor fakat https://www.youtube.com/watch?v=PQpNPNHATH4 bu videonun 10:32nci dakikasında iskeletin tahta olduğu gözüküyor. Firmadan bu konuyla alakalı geri dönüş alamadım bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E449A54C -- 3 Eylül 2018; 19:47:30 >
  • Koltuğa yaslandığında geriye doğru esniyor mu dik konumdayken ? Yoksa 90 dereceye yakın açıyla dik oturabiliyor musun ? Çoğu yönetici koltuğunda geriye yaslanma payı var niye varsa zaten mekanizma ayarı var anlamıyorum. Yaslanma hissiyatı falan nasıl ayrıyetten böyle sağlam duruyor mu yoksa kırılacak gibi temkinli mi yaslanıyorsun.

    Adore denen beyinsiz firma kendi koltuğumun parçasını yollayacaklarına fileli koltuk parçası yollamışlar mekanizması falan da farklı iade edip yeni koltuk alacağım, bu koltuk baya hoşuma gitmişti. 475ten alacağız heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 5 Eylül 2018; 9:34:2 >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    hocam ben de almayı düşünüyorum, isterseniz satıcıya biraz ağlayalım, belki ufak bir indirim yapar
  • Ağlama kısmına bende eşlik edebilirim 400 falan yapsın bari bize :D
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.