Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.265
Cevap
526
Favori
1.130.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zek kullanıcısına yanıt
    Bürosit banzai modelini önerebilirim size.Bakmadan başka bir koltuk almayın derim.Buradaki fiyattan daha uygun bir fiyata bayilerden pazarlık ederek alabilirsiniz.
    https://www.burositonline.net/urundetay/476-banzai_42_aluminyum_ayak_bbz_09301.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 20 Mart 2017; 17:3:41 >
  • İki koltuğuda inceledim dxracer tank karar verdim. Daha geniş daha sağlam sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    selamlar, nurus hakkinda ki fikriniz nedir? Is yerinde burosit REFLEX 9 kullanuyoruz, inanilmaz kotu bir sandalye. Bu nedenle burosit hep gozumde abarti gorunmustur ama banzai modelini de deniycem.
  • Yani şöyle söyliyim, koltuklara oturup denemedim ama sitesinden inceledim hepsini, ölçülerini vermişler zaten, sonra doreyi aradım dxracer tank serisi hakkında geniş bilgi aldım. mesela dxracer tank , oturma genişlği iki kolçak arası 60 cm. Bu neim için çok önemli. Araştırdığım sandalyeler arasında en geniş olanı bu.
  • Bence dinleme cihazı koyuyolar sandalyelerin içine kabloda cihazdan çıkıp sarkmıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • just one bad day kullanıcısına yanıt
    Bu kadar paranoyak olmamak gerek hocam
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun adore magzasina ugradim, dxracer lar evet cok saglam duruyor, cidden 100 kilo uzeri kalipli insanlar icin dayaniklidir ama rahat gelmedi bana. Koltuklar sert ve ergonomik degil. Sirt kisminda yastik var, uzun sure otursam sanirim ciddi bel agrisi yasarim. Tank modeli cok cusseli bir koltuk bana fazla geldi, 186 boy ve 97 kiloyum.

    Adore nin ithal ettigi diger koltuklar var, cidden fiyatlarina gore cok rahatlar. Iki modeli begendim ben, modellerini yazarim. Almadan mutlaka denemek gerekiyor. Nurus ve burosit i ilk firsatta deniycem yazarim yorumlarimi.
    https://www.adoremobilya.com/duoflex-ergonomik-yonetici-ve-calisma-koltugu?sort=p.price
    https://www.adoremobilya.com/hirest-multi-fonksiyonlu-ultra-ergonomik-yonetici-koltugu?sort=p.price
    https://www.adoremobilya.com/manager-techno-file-sirtli-yonetici-koltugu?sort=p.price



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 22 Mart 2017; 17:36:15 >




  • Peki hocam TANK modelini denediniz mi? nasıl rahat mı? yani benim bunları deneme şansım maalesef yok küçük ilçede yaşadığım için. Bu arada ben 186 cm boy ve 125 kiloyum. Bilgilendirme için Teşekkür ederim.
  • merhabalar,

    geçen gün hepsiburada'da adore'nin %20 indiriminden dxracer iron series modelinden aldım, model aşağıda:

    http://www.hepsiburada.com/dxracer-dx-oh-is166-n-1-pro-cal-ve-pc-oyun-koltugu-p-HBV0000040SX4

    yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, biraz fazla para verdim ama rahatlık ve vücuda uygunluk konusunda başarılı. tank serisi almayı düşünüyordum fakat çok hantal geldi, bu da büyük bir sandalye ama ona nazaran daha ince hatlı. şuan için tek eksiği deri olması gerçi uzun saatler oturdum terleme olmadı, havalar iyice ısındığında göreceğiz :)




  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Magzadaki modellerin cogunu denedim, dxracer larin hicbirisi bana, rahat degil demeyelim ama konforlu gelmedi. Sert koltuklar, ergonomik degiller. Haftasonu adore magzasina son bir kez daha gidicem.

    Bugun nurus me too yu denedim, gercekten cok rahat bir koltuk, suan denediklerim arasinda acik ara onde olan o. Istedigim modele 1650 fiyat cikarmislar, sadece kol duzenegi 4d degil yukari asagi eksende hareket ediyor.

    Haftasonu tekrar denedikten sonra kararimi vericem.
  • Anladım hocam, bir bakın bakalım...Tekrar yazarsınız.
  • uAtolqa U kullanıcısına yanıt
    Hocam me too modeli bu ama sanirim hareket sistemi plus olan degil 1700-1800 civari bu koltuk. Eger durumu iyiyse nedenen olmasin. Istanbulda olsan degerlendirirdim ben.
  • zek kullanıcısına yanıt
    Yapı kredi holding binasının ürünlerini satıyorlar temiz gibi duruyor ama ikinci el koltuk ne kadar sağlık olur acaba yada aldıktan sonra minder değişimi felan yaptırılabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uAtolqa U kullanıcısına yanıt
    Hocam ne olacak, bakarsin hareket sistemine vs duzgunse al, ikinci el arac alinca koltuk sikinti oluyor mu? Guzelce bir temizlersin tamamdir :). Ogrencilik zamaninda cok almistim ben
  • Beyler 250 tl ye kadar rahat bir koltuk önerebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djinn_inc

    Arkadaşlar yanlış anlamayın ama 200-300 bütçeyle alacağınız hiçbir koltuk sizi memnun etmez en azından kumaş markus almanızı öneririm, cebinize koyacağınız ufacık telefon için 1000+ üstü rakamları kolayca gözden çıkarırken sürekli masabaşı çalışıyorsanuz koltuk için bu kadar cimri olmayın ilerde bütün hayatınızı ve duruşunuzu etkiler bel ağrıları. 60 dkda bir 5 dk ayağa kalkıp hareket etmeyi de unutmayın lütfen.

    Hocam peki ne önerebilirsiniz?
    Sırt ve belden rahatsızlığım varmış bunu öğrendim. Şimdi koltuğumu değiştireceğim ancak ne almam gerektiğini bilemedim.

    1500 TL civarı bütçe ayırabilirim bu işe.
    Casella markasından 1 2 model beğendim ama ne dersiniz hangi markalara bakmalıyım?
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    selamlar, haftasonu bir cok urunu denedim benim en begendiklerim nurus me too ve adore magzalarinda satilan Duoflex 2. Uzun sure koltukta oturmasi gerekenler icin siddetle me too tavsiye ederim, diger urun cok rahat olmasina karsin deri olmasi ve genel tasarimi sebebiyle ara vermeden oturamazsiniz. Diger denediklerim f/p oranlarina gore iyi degildi, dxracer lari tekrar tek tek denedim, kumas olanlari bir nebze alinabilir ama kesinlikle ergonomik bir koltuk degil, bel vs sorunlari olanlar sikinti yasarlar. Deri olanlari ciddi anlamda terletir, duoflex ayrik sirt sistemi ve hava alan yapisi ile daha uzun sure oturum saglayacaktir.

    Duo flex sirt sistemi farkli sekillerde ayarlanabiliyor, youtube da videolari var dusunenler bakabilirler. Ayak sistemi farkli, ilginc bir tasarimi var koltugu devirmeniz imkansiz.

    Me too ya gelince, koltuk gercekten cok rahat, hayatimda ilk defa sirt sistemini kilitlemeden bir koltuk kullanabildim, sirt sistmi sertlik ayari cidden ise yariyor ve ciddi anlamda uzun sure oturabilirsiniz. Farkli file tipleri var, ayrica yatay sirt destek sistemi cok farkli yayli bir yapi yapmislar kesinlikle varligini hissetmiyorsunuz isini tam yapiyor ve bel boslugunu rahatsizlik vermeden dolduruyor. Genel malzeme kalitesi diger tum modellere gore daha iyi.

    Ben secimimi me too dan yana kullandim, ayrica eger teslimat suresi uzun derseniz, magazada size uygun model varsa, hatta cogu hic kullanilmamis urunleri, ciddi indirimle verebiliyorlar bilginize.

    https://www.adoremobilya.com/duoflex-ergonomik-yonetici-ve-calisma-koltugu?sort=p.price&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber




  • bLooP B kullanıcısına yanıt
    Hocam son yazdigim cevaba bakabilirsiniz, benimde belimde sorun var uzun oturmalarda ciddi sikinti yasiyorum.
  • Bilgilendirme için Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.