Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Staj Hakkında Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben 2.sınıfı yeni bitirdim ve 30 günlük bir stajım var.


    Staj başvurusu yaptığım yer üst düzey bir yer, not ortalamam yüksek olduğu için kabul ettiler sanırım hiç sanmıyordum kabul edeceklerini.


    Ancak gözümü bir hayli korkutuyor, oraya gidince yetersiz kalacağımı vs. düşünüyorum, evet onlar benden işe yaramamı beklemiyor amaçları bana bir şeyler öğretmek ancak korkuyorum.


    Korkuyor olmamın asıl sebebi okuduğum üniversitenin Anadolu'da adı çok bilinmeyen bir üniversite olması.


    Sınıf arkadaşlarımla kendimi kıyaslayınca ileride olduğumu düşünüyorum çoğuna proje ödevlerinde yardım edip geçirmişimdir ortalamamda zaten yüksek.


    İnsan bilmediğinden korkar misali neyle karşılaşacağımdan bilmediğimden dolayı korkuyorum, bir akıl vs. verirseniz sevinirim teşekkürler.








  • hangi dilde başvurdun ve nereden başvurdun.


    stajyer amaç zaten orada takılmak, öğrenmek. bir şey beklemezler senden

  • İstanbul`da bir firma, adını direk vermek istemiyorum ama plazada bir yer. Ben sordum ne yapıyorsunuz öncesinde bakayım hazırlıklı geleyim dedim, PL/SQL ve PHP kullanıyoruz ama sen merak etme biz sana yol gösteririz dediler. Bizde okulda bunları gördük bu dönem zaten. Bir şey beklemeyeceklerini bende düşünüyorum ama atıyorum "bu çocuk da hiç bir şey bilmiyor" derler mi, bu korkumun asıl sebebi dediğim gibi okul, İTÜ YTÜ Boğaziçi vs. okusam derim ki "ya buraya gelende zaten en fazla benim gibi insanlar" derim ama şu durumda diyemiyorum.


    Bir yandan da sınıf arkadaşlarıma bakıyorum ve ben böyle endişe ediyorsam bunlar ne yapacak diyorum. Hiç olmasa da benden beklentileri nelerdir merak ediyorum.

  • Korkma stajyerden hiçkimse iş yapmasını beklemez oyalanman için görev verirler anca o kadar

  • Kardeşim senin adına çok sevindim. Ben üniversitede öğrenemediğim(benden kaynaklı) bilgileri üniversite sonundaki 2 stajımda öğrendim. 4 yılda öğreneceğim şeyleri 2 stajda öğrendim.


    İnşallah sana proje ve görevler verirler, bilmesen bile o projeyi tamamlayabilmek için sorunlarla başa çıkacak, araştıracak ve çözüme er yada geç ulaştıracaksın.


    Stajın kıymetini bil sana iş vermeseler bile onları zorla


    Başarılar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.