< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Eylül 2025; 0:32:47 > |
</> BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN YARARLI ÇIKMIŞLAR / KAYNAKLAR </>
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
sen buralardan mı çalışıyorsun?
ben lecture notes, kitap, çıkmışlar dışına çıkmıyorum hiç DSA hariç öyle yaptım hep.
_____________________________ -
Aynen ben de bu üçlüdeyim ama bizde çıkmışlar tek tük olduğu için en çok benzeyen çıkmışları aradım bunları buldum baya da etkisi oldu
Ben de genel olarak Github Student Pack almanızı tavsiye ederim. İçeriğinde 300 tokenlık github copilot var ki claude sonnet 4 falan içeriyor. Cursor alamayan bunu kesin aktif etsin derim ben.
Aylik yenileniyor mu token? Cunku ben bunu kullaniom kullaniom daha bitmedi. Cursor 2 3 requeste sonnet 4 yuzunden aylik kotayi dolduruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 3 Eylül 2025; 0:32:19 >_____________________________ -
Evet. Copilot öğrencileri pro veriyor 300 token 300 sonnet 4 req demek. Her ayın 1inde yenileniyor. Ben ayın 30unda aktif etmişim 2 dün sonra sıfırlandı. Ayrıca digital ocean heroku gibi platformlarda da cloud kredisi var. Onları da kullanmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
logic ve corg icin su sayfayi tavsiye ederim.
https://safari.ethz.ch/ddca/spring2025/doku.php?id=start
eski senelere de bakabilirsiniz.
calculus serisi icin de gorselli ve adim adim takip edebileceginiz site.
https://ximera.osu.edu/mooculus/calculus1
calculus 2 ve 3 versiyonlari da var. biraz da matematikci perspektifinden bakiyor olaya ama zarari dokunmaz.
Orijinalden alıntı: orientisBen de genel olarak Github Student Pack almanızı tavsiye ederim. İçeriğinde 300 tokenlık github copilot var ki claude sonnet 4 falan içeriyor. Cursor alamayan bunu kesin aktif etsin derim ben.
aga cursori nasi kacirdik ya kafami ...
Benim var hehehehe
Fizik 101-102 önerisi var mı
Bilkentin çıkmışları vardı ama fazla detaylıydı soruları, fiziğin kendi kitabındaki soruları çözsen yeterli bence her seviyeden var
çıkmış varsa onu çözcen odtüde böyle
teşekkürler mesajım bulunsun
java bizdeki javaya benziyor sanki çözerim bu dönem lab finalden önce
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt