Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği için hangi vakıf üniversitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Mart 2022; 1:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bahçeşehir biz yazılım konusunda bir numarayız diye bangır bangır bağırıyor. İçi ne kadar doludur bilemem. Yapacağın en güzel şey üniversitenin sitesine girip, kaç tane öğretim görevlisi var kaç profesör kaç doçent ve bunlar hangi üniversitelerden mezun olmuşlar ne gibi işler yapmışlar diye CV lerine bakmak ve hangi daldan mezun olduklarına da iyi bak. Koca üniversitenin bilgisayar mühendisliğine bilgisayardan mezun olmuş bir adamı bile koymuyorlar gülüyorum. Ben de bilgisayar mühendisliği düşünüyorum, şuan ışığı yazıcam gibi duruyor hayırlısı. Son olarak ışıkta okuyan varsa bir mesaj atabilirse sevinirim.
  • TOBB Bilkent veya Odtu digerlerinin adi sani bile gecmiyor dunya arenasinda
  • Hocam ben bahçeşehir veya bilgide tamburslu dijital oyun tasarımı yazıp çapla bilgisayar düşünüyorum yapamasamda sorun değil.



    Bence bahçeşehir bilgisayar > bahçeşehir yazılım > bilgi=mef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahcesehir ders programina baktim okuyan arkadaslardan bombos ben yeditepede okuyrm bizim bilgisayar muhendisligi baya zor zaten hocalara bakarsan hep odtu bilkent ve yabanci universitelerden mezun yeditepe bilgisayar bu konuda bence gayet iyi ama diger muhendislikleri bence okadar iyi degil sana soyle diyim surekli code yazarim bilgisayar basinda sikilmam diyorsan calismayi gercekten seven bir insansan yaz bu bolumu cunku 2 vize ve final den olusuyor genelde dersler ve ayriva her hafta lab ve odev oluyor bizim bolumde ayrica projeler baya yorucu gerci ben okula uzaktan gidip geliyrm o yuzden daha bir zor ama sen yakinda olursan benim kadar yorulmazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vakıfta mühendislik için istanbulda özyeğin mef bahçeşehir iyi olduğu söyleniyor. Bahçeşehir bilg ve yazılımda özyeğin hepsinde mef ise özyeğin kadar değil ama o da iyi. Mef te itü eski rektörü ayrıca özyeğinden biri daha vardı. Zaten direk mühendis olduğu için bu konuda iyi hedefleri var.



    Not:bahçeşehir bilg ve yazılım ve elektrik müh hakkında bilgilere açığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.