Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisine notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 840 m yi nie o kadar kotuledin yaadam full ayarlarda oyun oynamicak ya muhendis sonucta

    Bence bu fiyata buna rakip yok hadi goster bi pc su ozelligi iyi de


    http://www.monsternoteb...nek2=&adet=1&lang=tr-TR

    Monsteri yükselt 1tb yap islemciyide 2.7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metepl127 kullanıcısına yanıt
    buyrun tavsiye, i5 4200m , 2.3 kg, paylaşımlı ekran kartı, freedos, bir de ssd disk takarsanız tadından yenmez, 1216 lira. 2300 liranız cebinizde kalır.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-probook-450-e9y54ea-notebook-pmu294009

    gtx 870m gibi bir ekran kartına sahip tamamen oyun için üretilmiş bir bilgisayara heveslenip, bilgisayar mühendisliğini kazandım c ve java çalıştırabilmeli diyorsunuz. 3500 lira gibi bir bütçe ayırmak kesinlikle mantığın dışında kalıyor. ben geçen sene inşaat mühendisliğini dual core paylaşımlı ekran kartı ve 4gb ram e sahip bir bilgisayarla bitirdim ve bilgisayar inanın hiç zorlanmadı. eğitim amaçlı kullanacağınız bir bilgisayara paralar dökecek arkadaşlar çok büyük hatalar yapıyorlar.




  • Muşmula kullanıcısına yanıt
    Kardeşim saol öneri için ama HP notebookta kullandım 2-3 yıl ve sürekli ısınma sorunu olsun,klavye sorunu olsun sürekli teknik servislerde ömrünü geçirdi o yüzden HP hayatta almam ama saol genede tavsiyen için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muşmula

    bu üniversiteye yeni giren arkadaşlarımızın eğitim sırasında kullanacağı notebooku seçerken aslında oyun performansını göz önüne alması ancak başlıkları açarken "inşaat mühendisliği öğrencisine notebook tavsiyesi" "bilgisayar mühendisliğini kazandım notebook tavsiyesi acil 11!!!1 " vs vs. kullanması benim hayli canımı sıkıyor.

    arkadaşım tamam tebrik ederim bilgisayar mühendisliğini kazanmışsın, umarım güzel bir geleceğin olacak. ama oyun laptopu arıyorsun gelip burada bilgisayar mühendisliğini kazandım lütfen tavsiye verin diyorsun. bu başlıkları açan arkadaşlar illa kazandıkları bölümleri araya sokacaklar nedense sadece gaming notebook tavsiyesi gibi sıradan bir başlık açmıyorlar.

    benden sana tavsiye o zaman 3500 liraya aldığın notebookla mühendislik fakültesinin kapısından gireyim bile deme. en az 10 milyarlık bir notebook gerek sana. çünkü c++ ve java çalıştıracaksın.

    gerçekten bu konuda çok haklısın hocam, geçen trolledim forumda birisini hukuk fakültesini tam burslu kazanmış ama gaming notebook arıyorum yazmış ki hukuk fakültesinde kullacaksan programla işin olmayacak zaten




  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    O hukuk fakültesi kardeşim,ben bilgisayar mühendisi olarak çoğu zamanım bilgisayarda geçicek :) donanımın bu huyundan nefret ediyorum yardımcı olmıyacaksan yazma kardeşim kimse senin saçma sapan yorumlarını dinlemek zorunda değil ben GAMING ISTEMIYORUM bu arada okumamışsın bile yazdıklarımı sırf boş muhabbet yapıyorsun.
  • Metepl127 kullanıcısına yanıt
    maalesef sen de beni tamamen yanlış anlamışsın
  • msi asus toshiba hangisini tercih edersen i7li alabilirsin. ama turbo boost ile normal hızı karıştırma bazı siteler kelime oyunu yapıyor
  • Bence asıl can alıcı soru Bilgisayar Mühendisi adamın laptop'u KESİNLİKLE 17 inç mi olmalı yoksa 15 inç yeter mi ?. Zira bir yerde "kod satırlarını daha fazla gördüğün için rahat edersin" benzeri bir yorum okumuştum. Deneyimli bilgisayar mühendisi abilerimden bu konuda yorum bekliyorum (gerçi forumlarda bu konu üzerinde çok durulmamış ama benim aklıma takıldı, belki işin inceliğidir)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.