< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar Müh. Yeni Mezunlar Nerelerde Çalışıyor (Ünilere göre) (Güncel 2018 ve sonrası) (4. sayfa)

-
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu araştırmanın linki filan yokmu nerden bilelim yani en azından bi kaç kaynak verir insan üstte araştırma yapıldı diyip sıralama yapmışsın ama kaynak yok
-
Kaynak benim başka kaynak yok :D
İlk paragrafta anlattım LinkedIn üzerinden nasıl topladığımı. İnanmayan gidip kontrol edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 20 Eylül 2021; 15:55:7 >
Örnek
Geçen yıl ytü bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum, mezun olmadan önce 15'den fazla şirketten teklif aldım, mezun olduktan sonra da büyük bir sigorta şirketinde çalışmaya başladım
Edit: Maaşım 2021 için net 9k (ekler hariç), enflasyon zammından sonra 15k (ekler hariç) oldu. Eklerle birlikte 17k oluyor. (Yeni mezun juniorlardan sadece %5lik bir kısmı böyle bir maaş alıyor, iyi üni mezunu olanlar 2022 için ortalama 10-11k arası başlar, genel olarak ortalama ise 7-8k civarı. Kötü üniversite mezunu olup da benle aynı ekipte olan aynı maaşı alan da var yani kötü üniversitedeyseniz bile iyi maaş almanız imkansız değil). Uzaktan Çalışıyorum, yüksek mesai yok, haftasonu tatil, haftada 42 saat çalışıyorum.
Ek olarak söylemek isterim ki artık en iyi maaşları savunma sanayii değil e-ticaret ve oyun şirketleri veriyor. Savunma sanayii'de uzaktan çalışma olayının çok yaygın olmaması da durumu daha kötü yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SporcuPc -- 5 Mayıs 2022; 22:54:13 >
-
Savunma sanayisinde uzaktan çalışmayı geçtim ofise cep telefonu bile sokamıyorsun.
-
Boş ben Google da çalışıyor gözüküyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen konuda yoksun zaten
-
vay be 15-20bin maaşların bile bir değeri kalmadı keşke kız olsaydım onlyfans acardım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X