Şimdi Ara

Bilgisayar mouse oynatmıyorken donma yapıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senolcu

    endede aynı antivirüs var lisanslı ama bulamadı dediğiz gibi yeni bir virüs bu antivirüse yakalanmadan giriyor tek caresi deepfeerz kullanmak.

    deepfeerz kursam şimdi bulur mu? yani format atmadan?
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    antivirüs değil o siz format atıp antiviüs kurun herşey bittikden sonra deppferiz kurun bu dediğim şey bilgisayarı ilk acılış gibi temiz tutuyor internet cafe bilgisayarları gibi masaya biri oturuyor daha sonra kapanıp acılıyor ve masa üstü temizleniyor ve hiçbirşey olmuyor bilgisayara dosyalarını koruyor. bir oyun sildiniz diyelim pc yeniden başlatırsanız oyun geri gelecektir.
  • allah razı olsun ya sorunum çözüldü yeni geldim bu arada selam herkese :)
  • üstadım aynı sorun bendede wardı sayenizde hallettim bende Metro last night flt indirmiştim şimdi düzeldi :)
  • aynı sorun bende de oldu . sendeki sorun farklı olabilir am benim pc de sorun psu dan kaynaklanıyordu. onu değiştirince donma ortadan kalktı ..
  • regedit den metros.exe ile ilgili değer,veri ve keylerin tamamını silin. sorununuz düzelecektir. metro oyununa tekrar girerseniz sorun tekrarlanmaya devam edecektir. problem oyununuzun crack li olmasından kaynaklanıyor arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 13 Haziran 2013; 0:28:30 >
  • aynı sorun bende de vardı. kafayı yemek üzereydim. herşeyi denedim... ekran kartını güncelledim, yüksek performans dedim, tüm ködekleri sildim tüm oynatıcı programlarını tek tek kurup denedim, virüs taraması yaptım. bir türlü düzeltemedim ancak en son olarak ekran kartının son driverı yüklydü onu kaldırdım sildim tamamen. sonra aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara gibi bi muhabbet vardı ona bastım. kendisi yükledi driverı. galiba 1 önceki versiyonu yükledi ve sonrasında filmlerde takılma ortadan kalktı. artık mousa ittirmek zorunda kalmıyorum 3 dk da bir. :)
  • aynısı bende de var bilgisayar belli bir süre açık kalınca ekran kapanıyor ve şifre ekranına geçiyor
    mause veya klavyeye tıklayınca da ekran açılıyor (ekran açıkken lavaboya-bakkala .. git gel ekran siyah olarak görürsün)
    bunu yaşamayan arkadaşlarda bilgisayarda tek kullanıcı tanımlı olması lazım
    en az 2 kullanıcı tanımlıysa ekran açık kalınca bilgisayarın başına oturan başka kişi bilgilere ulaşamasın diye bunu yapıyordur
    ve ekran kapanınca şifre ekranına geçiyor.

    ayrıca bilgisayara tek kullanıcı tanımlı olmasını tavsiye etmem.
  • arkadaslar o sorunu bende cekıyorum fakat ben metro ıle ılgılı herhangı bır sey yuklemedım bendekinin cozumunu yzabilirmisniz
  • Bunu bende yaşıyorum ya , metroyu falan indirmedim ama dediğiniz gibi bide nvidia driverını sildim mi düzeliyor bendeki problem
    Bunun çözümü format atmak mı sadece ya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İconic

    Bunu bende yaşıyorum ya , metroyu falan indirmedim ama dediğiniz gibi bide nvidia driverını sildim mi düzeliyor bendeki problem
    Bunun çözümü format atmak mı sadece ya ?


    evet arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut. yani çözenler var çözümü yazsalar bir iki farklı yol söylenmiş fakat ne metro yükledim nede birşey sildim... fikri olan ?


    edit: pc im 4 gb ram
    gt 645 ekran kartı
    500 gb hard disk
    i5 3230m
    işletim sistemi win 8
    donma nette yada normal video izlerken meydana geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 16 Aralık 2013; 8:35:23 >
  • birşey daha eklemek istiyorum görev yöneticisi çalışırken donma yapmıyor kısmi çözüm olarak arka planda çalışır durumda bırakınca donma olmuyor sebebini hala tam olarak anlayamadım.
    yptıklarım adobe serisinin tamamını yeniledim ekran kartı driver ını yeniledim sorun hala devam ediyor.
  • hala kimsenin bir fikri yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

    birşey daha eklemek istiyorum görev yöneticisi çalışırken donma yapmıyor kısmi çözüm olarak arka planda çalışır durumda bırakınca donma olmuyor sebebini hala tam olarak anlayamadım.
    yptıklarım adobe serisinin tamamını yeniledim ekran kartı driver ını yeniledim sorun hala devam ediyor.

    Evet bunu bende keşfettim görev yöneticisi açıkken kasma yapmıyor , çok ilginç ya ne biçim virüsmüş.
  • gece kuşları bari siz bakın . mantıklı cevaplar bekliyorum...
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var,çözüme ulaşabilen oldu mu?
  • sorun ne durumda gelişme var mı
  • Monster marka ivy bridge i7 gt 650 m ekran karti 8gb 1600 mhz ram ama gelin gelelim 360P video bile izlettirmiyor cok enteresan
  • Görev yöneticisi açık takılıyorum.Bir arkadaş bahsetmiş,görev yönetici açıkken virüs deaktif oluyor sanırım.Çözüm bulana kadar bu şekilde kullanacağım bilgisayarı sanırım.Pes 2013 yükledim en son sanırım oradan bulaştı bana da.
  • bazı arkadaşlar metro yüklemedim tarzı cevaplar vermiş ama mesela FLT sürümüyle deadpool yüklediğimde de aynı virüs bulaşmıştı yani bu virüs FLT sürümüyle yüklenilen tüm oyunlardan bulaşıyor sanırım. metro için metros.exe deadpool içinde pools.exe adıyla virüsler bulaşmıştı. Bendeki sorunun kaynağı buydu sizde de sorun buysa bu dosyaların etkinliğini durdurup silerek halledebilirsiniz. Başka bir kaynaksa onun çözümünü bilmiyorum. Kısacası sadece metro değil herhangi bir FLT sürüm oyun yüklediyseniz probleminiz bu olabilir. Bunları nerden görücez derseniz de görev yöneticisi başlangıç sekmesini inceleyiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.