Şimdi Ara

Bilgisayar kullanırken baş ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır 17" CRT monitör kullanıyordum. Yaklaşık 2-3 hafta önce 22" lcd monitör aldım. Ancak önceleri saatlerce pcnin başından kalkmamama rağmen ağrımayan başım, hemen ağrımaya başlıyor. Parlaklık baya kısık. Ekran büyük olduğundan ağrı yapabileceğini düşünüyorum. Ancak sadece uzaktan film izleyince de ağrı oluyor. Büyük ekranda uzaktan film izlemek ağrı yapıyor olsaydı sinemada mahvolmuş olurduk diye düşünüyorum.

Ayrıca sabah kalkıncabaşımda hafif ağrı yine oluyor. Bilgisayarın başına geçince artıyor bu ağrı.

Ara vermeye çalışıyorum sürekli pc ile ilgilenmiyorum.

CRT ler daha mı sağlıklı gözler için ne düşünüyorsunuz? Bir de göz sağlığı için ne önerirsiniz? Bilgisayarı gözlükle kullanmak işe yarayabilir mi? (Gerçi daha gözlüğüm yok ama )

• Bendede var yaa
  • Ona Bunun Cok Onur Kırıcı Oldugunu Soyle
  • bende eskiden çok olurdu simdi alıştım
  • Benimde Cod , Caunter gibi oyunlarda başım ağrıyo, midem bulanıyo.. anlamadım nası bişey bu..
  • Günün büyük bir bölümünü bilgisayar başında geçiririm.Arada okul olduğu için okulda da bakmaktan kendimizi alamıyoruz.Eve gelince üstümü çıkarmadan direk pc başına oturabilme alışkanlığım var

Ekleme : Kısaca hergün başım ağrıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 20 Aralık 2008; 13:42:20 >
  • Gözün bozulmuş dostum göz doktoruna git bir gözlük al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bel ağrısı ve çıtlaması
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahago

Gözün bozulmuş dostum göz doktoruna git bir gözlük al

Evet bencede gözlük alan arkadaşlarım hepsi böyle aldı

Geçen beş arkadaş sinemaya gittik dördü gözlüklüydü
  • Moralim cidden bozuldu bir an önce doktora gitsem iyi olacak.
  • astigmat olabilir. bende astigmat var pc başında başım çok ağrıyodu. gözlük aldım sorun kalmadı. yalnızca pc başında gözlük kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.