Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bir tane masaüstü bilgisayar var. bilgisayar kendi kendine kapanıyor neden bilmiyorum. oyun oynarken, film izlerken oluyor bu bazen hiç ellemediğimdede oluyor.
    Bilgisayarın güç sistemini deyiştirdim.başka neden olabilir bu
    Yardım edermisiniz.

Aynı sorun bende de olduğu için yeni başlık açmayıp buraya sorunumu yazmak istedim.

Son iki gündür bilgisayarım windows açılırken kendiliğinden kapanıyor. bazen windows repair işlemine geçiyor o zamanda kapanıyor hemen açılışta, bazende verifying dmi pool data beklerken kapanıyor. bir kaç kez de setup'tayken kapandı. Mesela repair işlemine geçtiğinde ne mouse nede klavye çalışıyor, komut veremiyorum ama bios ta klavye çalışıyor.
    bilgisayarn donanımı ve yazılımı;

Core2duo e8400 3.00 ghz
    4 gb ram
    windows 7 ultimate
    ati radeon 5750 saphhire (overclocklu)
    anakarta 3 harddisc bağlı, bunun dışında usb ile 2 harddisc ve wireless kalvye ve mouse bağlı, aynı zamanda kablolu mouse ve klavye de bağlı.
    ses kartı firewire olarak bağlı
    İlginize şimdidden teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: :hKn:

Bende bir tane masaüstü bilgisayar var. bilgisayar kendi kendine kapanıyor neden bilmiyorum. oyun oynarken, film izlerken oluyor bu bazen hiç ellemediğimdede oluyor.
    Bilgisayarın güç istemini deyiştirdim.başka neden olabilir bu
    Yardım edermisiniz.

güç kaynağını değiştirdiysen işlemci kullanım oranıyla sıcaklıgı kontrol et eskiden benimde başıma gelmisti ekran kartımdan dolayıydı ekran kartınıda kontrol et

Orijinalden alıntı: impromptu

Selamlar...

Aynı sorun bende de olduğu için yeni başlık açmayıp buraya sorunumu yazmak istedim.

Son iki gündür bilgisayarım windows açılırken kendiliğinden kapanıyor. bazen windows repair işlemine geçiyor o zamanda kapanıyor hemen açılışta, bazende verifying dmi pool data beklerken kapanıyor. bir kaç kez de setup'tayken kapandı. Mesela repair işlemine geçtiğinde ne mouse nede klavye çalışıyor, komut veremiyorum ama bios ta klavye çalışıyor.
    bilgisayarn donanımı ve yazılımı;

Core2duo e8400 3.00 ghz
    4 gb ram
    windows 7 ultimate
    ati radeon 5750 saphhire (overclocklu)
    anakarta 3 harddisc bağlı, bunun dışında usb ile 2 harddisc ve wireless kalvye ve mouse bağlı, aynı zamanda kablolu mouse ve klavye de bağlı.
    ses kartı firewire olarak bağlı
    İlginize şimdidden teşekkür ederim.

hardisklerden 2sini çıkart sadece windows yüklü olan kalsın kontrol et kasanın içini açıp her şey normal mi diye gözden geçirmeni tavsiye ederim biosda usb keybord enable gibi seçenek olması gerekiyor o zaman komut girebilirsin onun haricinde ps2 girişli bir klavyeyle format atmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lıghta

quote:

Orijinalden alıntı: :hKn:

Bende bir tane masaüstü bilgisayar var. bilgisayar kendi kendine kapanıyor neden bilmiyorum. oyun oynarken, film izlerken oluyor bu bazen hiç ellemediğimdede oluyor.
    Bilgisayarın güç istemini deyiştirdim.başka neden olabilir bu
    Yardım edermisiniz.

güç kaynağını değiştirdiysen işlemci kullanım oranıyla sıcaklıgı kontrol et eskiden benimde başıma gelmisti ekran kartımdan dolayıydı ekran kartınıda kontrol et

ekran kartıda yeni.
    acaba işlemciyimi deyiştireyim
    ONE DAY YOU MAY.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.