Şimdi Ara

Bilgisayar kapalıyken maus ışığı yanık kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yeni anakart ve yeni işlemcimle nihayet 478 pinden kurtulup win 7 ye geçtim, fakat bilgisayarım kapalıyken bile maus ışığı sönmüyor benim anakartım gıgabyte GA-H61M-DS2 işlemcim intel i3 bunlar hep böylemidir yoksa anakartta bir sorunmu var.
    Birde Bilgisayarın her açılışında bu Gıgabayt reklamını izlemek zorundamıyım bunu oradan kaldırmanın bir yolu yokmu ?
    Diğer yandan ben işletim sistemi entegre ediyorum,bazı programları katılımsız yapabiliyorum Bilgisayarda böyle zaman öldürüyorum, ama ben win 7 ye net Framework yükleyemiyorum, bu olmadanda bu saydıklarım yapılamıyor, bunun mutlaka bir çözümü olması gerekir. yardım ederseniz sevinirim.
    Saygılarımla...

• gigabyte reklamını biostan full screen loga yu enable yaparak
    mousun ışığınıda yine biostan usb power den ayarlayabilirsin ışığın yanması normal anakartında bi sorun yok

Orijinalden alıntı: zeki1981

gigabyte reklamını biostan full screen loga yu enable yaparak
    mousun ışığınıda yine biostan usb power den ayarlayabilirsin ışığın yanması normal anakartında bi sorun yok

Değerli dostum,ilgilenmen beni çok sevindirdi,ancak bu garip yıllardır 478 pin anakartlara alışmış onların biyos ayarlarını su gibi biliyor, ama bunlar farklı, senin cevabını okuduktan sonra biosa baktım, inanki bu yazdıklarının hiç birini bulamadım,biraz daha detaylandırırsan çok sevineceğim.
    Saygılarımla...
  • Full screen buldum ve logoyu kaldırdum dostum ama maus ışığını bulamadım.
    Saygılarımla...
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h61m-ds2rev_10/overview/

o halde bu linkten ob of change yazılımını indir usb lerin güç ayarını yapabilirsin
    bende 990 fxa ud5 var onunla hem biostan hem bu yazılımla yapabiliyorum belki seninkinde biosta yoktur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.