Şimdi Ara

Bilgisayar için bu işlemci bi yeterlimi bi dar boğaz oluşurmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Saolun yorumlar için anladığım kadarı ile ekran kartı bu işlemci ile tam verimli çalışmayacağı. Arkadaşıma büyük ihtimal e7200 aldırırım. Ben P4 ten sonra E sersine geçtiğim için dual core ların nasıl performans verdiğini bilmiyordum yorumlar için çok saolun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yenilik78


    quote:

    Orjinalden alıntı: serhatli22

    Pessubhanallah yani. nasılda atıp tutuyorsunuz yok dar boğaz yapar bilmem ne. Tabi para sizden çıkmayacak ya bilir bilmez konuşun. Arkadaşım tabiki elindeki işlemci ile e8400 performansı alamazsın ama gayet yetrli gelir. İşlemcinin dar boğaz oluşturması için ancak okarttan (4830) 2 tane alıp crossfire yapacanki cpu ekran kartına bilgi taşımakta sıkıntı yaratsın. Paran çoooksa al yeni işlemci gör. Okadarda performans farkı olmuyor. Varsın 5-6 frame saniyede az al. canına can katmıyor neticede. Dolar çıkmış bilmem kaç lira fiyatlarda yüksek. Hiç sırası değil.yaza doğru fiyatlar oturacak umarım ki dolarda düşecektir. Malum mart ayı vergi ayı millet elinde tuttuğu dolarları ödemeler dayanınca paşa paşa bozduracak. çok istiyorsan o zaman değiştirirsin işlemcini. şimdi zaten intel cephesinde donanım parçası almanın elinde işini gören varken hiç sırası değil. Beklersin nehalem yaygınlaşır, p55 yonga setleri ve core i5 ler yakında piyasada olucak buda core2 duo ların fiyatını aşağı itecek hem belki uygun fiyatlar oluşursa paranda olursa core i5 alırsın yaza.

    4830 gibi bir ekran kartı için pentiumD 2.8 bir işlemci asla dar boğaz yapmaz.



    +1

    PC DEN birşey anlamadığınız belli..core 2 duo ile 50-60 fps alırken pd ile 25-30 anca alırsın..tabikide darboğaz yapar..




  • Öncelikle, burada yok ben şu bölüm mezunuyum, şu kadar tecrübem var deyip, artizlik yapmayın.Burada diplomanız hiç bir işe yaramaz...

    Çok az bir fark var demiyorum, kesinlikle yetmez diyorum.Pentium 4 775 3.0 işlemcim; en basit örnek; 50.000'e kadar olan asal sayı testini 20 saniyede tamamlarken, şuan E7300 işlemcim 5 saniyede tamamlıyor.Artık anlamanız gerekiyor, Pentium devri bitti...

    Ama yinede içine oturmazsa, PD'yi P43 anakarta takıp test edebilirsin.(P43'lerin PD desteği var)

    Sonra farkı görüp, E serisine geçeceksin zaten.

    Doların durumuna bakarak, 2.el 'den almanı tavsiye ediyorum...
  • hacı al bi q6600 para varsa gerisi yalan !!
  • 5200 seni uçurur 7xxx lere para yatırmaya gerek yok işlemcini sat 2. el yada sıfır bi 5200 al bu kadar işte çok fazla para dökmeden iyi performans alıcaksın bunda kafayı yoracak bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.