Şimdi Ara

BİLGİSAYAR FİYATLARI UÇMUŞ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop fiyatları minimum 2000 tl uçmuş. Bunun nedeni üretim bantlarının çalışmaması ve ülkeye ürün girmemesi mi yoksa bu alanda da mı stokçuluk yapıyorlar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justruth -- 9 Temmuz 2020; 21:47:15 >



  • Tok satıcılık. Okullar iptal olunca online ders yüzünden çoğu insan bilgisayar almak zorunda kaldı. satışlar yavaşlayınca normale döner. tabi artan kurda cabası.
  • Bu fiyatlar yerinde durmaz.Kampanya falan hikaye vede artık inandırıcılığı kalmadı.Yıl sonunda kara cuma vs gibi büyük kampanyaları beklemek hayel kırıklığı yaratır.Ancak ellerinde kalan vede uzun süre satılmayan modeller bir miktar inebilir.

    Gözünüze kestirdiğiniz marka ve model varsa indirim olur diye değil para biriktirip almak için beklemelisiniz.

    Son söz düşer diye beklemeyin ...!
  • 6k bir laptop için parayı denkle?tirdik derken fiyatı 10k oldu. Üstelik bu bilgisayar bir grafik tasarım öğrencisine hediye edilecekti. Şu an alma imkanım var ama almam. Vicdanım el vermiyor. Kazanmak kolay değil. En azından 7k'ya inerse düşünebilirim. Son olarak işin kötüsü satıcılar stoktan eski kurdan aldığı ürünleri bu fiyata satarak kâr üstüne kâr yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justruth -- 15 Temmuz 2020; 12:23:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten uçmuş fiyatlar, bu piyasada dizüstü alınmaz kasa toplamak lazım. İnsanlar kasadan fazla anlamadığı için ve alışkanlıktan dizüstüne yöneliyor yoksa millet genelde evin içinde kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.