Şimdi Ara

Bilgisayar Firma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site/Blog ismi: Bilgisayar Firma Rehberi
    Site/Blog adresi: Alobilgisayarci.com

     Bilgisayar Firma Rehberi


    Alobilgisayarci.com açıldı, artık şehrinizdeki tüm bilgisayarcılar bu adreste. Artık Türkiye'nin her neresinde olursanız olun şehrinizdeki tüm bilgisayar firmalarına bir tıkla ulaşabilecek ve bilgisayar problemlerinize çözüm bulabileceksiniz. Türkiye'nin 81 ilinden yüzlerce bilgisayar şirketine artık tek tıkla ulaşabileceksiniz. Eğer sizde bilgisayar servisi ve bilişim sektörüne ait bir firma sahibiyseniz alobilgisayarci.com 'un sunduğu avantajlardan yararlanarak firma ekleyebilirsiniz. Firmanızın kartvizit bilgilerinin yanı sıra alım satım ilanlarınızı girerek ürünlerinizin tanıtımını da gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca alobilgisayarci.com üzerinden sektörel tüm haberleri de takip edebilirsiniz. Alobilgisayarci.com üzerinden yapmış olduğunuz firma kaydınız sayesinde müşterileriniz size kolaylıkla ulaşabilecek ve firmanız hakkındaki yeniliklerden haberdar olabilecekler. Firmanız hakkında sosyal medyada yapılmış yorumları da internet sitemiz sayesinde haberdar olabileceksiniz. Sizde sektörde yerinizi almak için firmanızı internet sitemize ekleyin. Unutmayın ki mevcut müşterileriniz ve yeni edineceğiniz müşterilerin tamamı internette.







  •  Bilgisayar Firma Rehberi Bilgisayar Firma Rehberi Bilgisayar Firma Rehberi


    TamirSoft (%100 Mobil Uyumlu) Bulut (Web) Tabanlı Teknik Servis ve Cihaz Takip Uygulaması ile tamir ve servis hizmeti veren firmaların müşterileri tarafından servise getirilen cihazlarını basit ve tek bir sayfadan kaydedilip takibinin yapılabilmesini ve aynı zamanda müşterilere verilecek bir takip numarası ile müşterinin de firmayı aramadan firmaya gitmeden cihazıbıb durumunu internet sayfası üzerinden kontrol edebilmesini sağlayacağı kadar kolaydır.

    Daha fazla bilgi almak ve hemen ücretsiz denemek içinhttps://www.tamirsoft.com adresine bakabilirsiniz. Üstelik Enflasyonla mücadele kapsamında 200 TL olan 1 yıllık üyelik ücreti sadece 100 TL'ye indirilmiştir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.