Şimdi Ara

Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce konuyu açmıştım fakat yeterli cevabı bulamamıştım daha sonra kendim biraz gözlem yapmayı tercih ettim ve şimdi tekrardan bu başlığı açma isteği duydum. Sorun şu ki laptop durduk yere elektrik kesintisi yemiş gibi kapanıyor ve açılmıyor. Power tuşuna basınca power ışığı 1 kere yanıp sönüyor ve ufak bi çıt sesi geliyor hoperlörün oradan. Sorunu anlarım diye laptopu işlemciye kadar tamamen söküp kurcalayıp taktım ve bu sefer denediğimde pc açıldı. 2 gün sonra tekrar aynı şekilde kendiliğinden kapandı ve yine içini söküp taktım ve yine açıldı. Bunun nedeni nedir niçin kapanıyor bir çözüm üretecek var mı ? Öğrenciyim yaşadığım yerde de iyi bilgisayarcı var mı bilmiyorum bu sorunu yaşayınca bir bilgisayarcıya götürmüştüm ve biosunu çökertmiş tekrar yükledik falan dediler geri verdiler falan aynı sorun olunca gidip paramı geri istemiştim zaten bios ile alakalı olduğunu düşünmüyordum üç kağıtçı çıktılar. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

• ++++++++++++++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni adaptor alıp denedim sorun çözüldü sanmıştım ama ertesi güne yine sonuç hüsran ve kapandı. Bekleyince falan da açılıyor pc ısınmadan dolayı diyeceğim ama bilgisayarcıya verdiğimde eve getirdim pcyi daha yeni açmıştım 5dk sonra kapanmıştı. O kadar sürede ısınmaz herhalde ? Çok ilginç bir sorun ya kısa devre falan mı var acaba bilgim de pek yok bu konularda ama
    PC durduk yere kendini kapatıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.