Şimdi Ara

Bilgisayar bir türlü açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara virüs girdiği için güvenli modda başlatmam gerekiyordu bende otomatik olarak msconfig'den güvenli modda başlatmayı seçtim ama virüs güvenli modda başlatmayı engelliyormuş bilgisayar bir türlü açılmıyor formattan başka çözüm yolu bilen varsa lütfen yazsın bir sürü önemli verimiz var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilgisayar biostan başlarken f8 e basmayı denendiniz mi?
  • denemez olurmuyum alternatif bir yazılım var onu denicem şuan umarım işe yarar.Olay kısır döngüye girdi pc güvenli modda açılmaya ayarlı virüste engelliyor
  • Hiren's Boot CD edinin.Baska bir bilgisayarda Google dan bakin. Onun icinde antivirus olmasi lazimdi.onunla deneyebilirsiniz.

Saygilarimla
  • işletim sistemi win7 ise formatsız tekrar üstüne yükleyebilirsiniz iletim sistemini... eski doyaları kaybetmez. ve hemen nod32 gibi bir antivirüsle taram yaparsınız kolay gelsin..
  • İşletim sistemi xp şuan Kaspersky Rescue Disk sistemi tarıyor umarım düzelir
  • HDD yi tak başka bilgisayara al verileri bas formatı
  • Hocam kaspersky'ın allahtan yedekleme sistemi var son çare o gözüküyor inş ona gerek kalmaz pc'deki Virus.Win32.Sality.aa okuduklarıma bakılırsa baya efsanevi bir virüs inş kurtuluruz şu illetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mepolat92 -- 27 Aralık 2011; 19:28:42 >
  • Arkadaşlar diyelimki xp'yi kurtaramaz isem cd'den çalışan mini işletim sistemleri var onların üzerinden kendi kullandığım özel bir program var bu programa erişip çalıştırabilirmiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.